Фан Клуб: Вардар

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Аман бе уште не се научивте ПИВОЛЕНД не пивофест :D
Небитно, го бојкотирам дур не го вратат на Кале :)

Што сакаат нека прават, али тие што приоритет ќе им биде еден смрдлив фестивал а не Вардар, се избришани од мене на листата на Комити :cool:
Ne se pali i ti pa :D

Taman posle utakmica ideme na pivo fest Sars pocinja nakaj 9ipol do 11 negde eden saat ke gi fatime pa Riblja Corba taman :D

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ne se pali i ti pa :D

Taman posle utakmica ideme na pivo fest Sars pocinja nakaj 9ipol do 11 negde eden saat ke gi fatime pa Riblja Corba taman :D
Каква Рибља Чорба, не заебавај друже! Само бесилка за таа гнида четничка!

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Гнидата сам си има изјавено дека е националиста и има анти Македонија зборено во повеќе наврати!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.326
Лошо, лошо, сепак се надеваме на победа...
Темелков ќе го замени Оса, Стјепановиќ место Ранѓеловиќ, Петров место Хименез, Симов место Захов...
Ќе биде интересно...
Не е лошо да почнеме со Стојаковиќ, колку и да е хејтан на форумов сметам дека заслужува да игра.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Може Стојаковиќ да го заземе местото на Маневски а овој да иде на десно крило. Петров да остане на клупа. Ама под услов борче да се враќа и назад да покрива, а не да дреме напред ко што си знае....

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Шо се стискате бе,денес осеќам ќе ги отвориме...
И јас мислам денес дека треба да играат и Борче и Игор,нејќам со Петров у прва постава,оваа сезона е изгубен дечкото.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Шо се стискате бе,денес осеќам ќе ги отвориме...
И јас мислам денес дека треба да играат и Борче и Игор,нејќам со Петров у прва постава,оваа сезона е изгубен дечкото.
Не е изгубен себичен е никако да подаде кога ќе ја добие топката сака да се покаже пошто знае дека Хименез е прва постава и сега пробува да се наметне ама на тој начин никако нема да успее, и пак кога ќе се врати Хименез ќе седне на клупа

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Не е изгубен себичен е никако да подаде кога ќе ја добие топката сака да се покаже пошто знае дека Хименез е прва постава и сега пробува да се наметне ама на тој начин никако нема да успее, и пак кога ќе се врати Хименез ќе седне на клупа
Петров има одлични предиспозиции за нашава лига,брз е,продорен,има дриблинг,ама е мутав.
Кога треба да подаде он ја спушта главата доле и дрибла,не гледа свои играчи,а кога има простор за продор,тогаш дава некој лош пас,ни крадат топка и ни прават контра,така игра Фичо...
Со малце повеќе размислување би ни бил од голема корист.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Кој сака да го види голот на Ѓоргиев од мечот со Ренова пуштете на Спортклуб Ван перси го глуми Ѓоргиев :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom