- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
Сеа малце ме затресе накиснатиот новинар на скај спорт ,наместо некој србин у ман. направи грешка и кажа немања видич,мислам за савич зборешеКонечно мирен 31 Август за нас..
Сеа малце ме затресе накиснатиот новинар на скај спорт ,наместо некој србин у ман. направи грешка и кажа немања видич,мислам за савич зборешеКонечно мирен 31 Август за нас..
Браво бе дечко! Немав потпис, но сега, дефинитивно ти го посветувам тебе ...Dimitar Berbatov:
“I rejected City’s offer to play for the best club in the world. My time in United is over and I should find another place. Right now I don’t feel complete. I’m not a bench player, so obviously my time at United ended. My goal in my life was to reach the top and Manchester United was exactly this. I wouldn’t do something like [what Tevez did]. Tevez did it out of spite. I had the opportunity to sign for City but I chose United. City are the champions but to me they just bought the title. I’m sure next year Manchester United will be on top again. Ferguson is honest. He knows how to talk to anyone. After meeting with him you go out so motivated. You want to conquer the world. I was fighting for my place and I was trying but obviously the team will rely on young players.”
Стварно не ми е јасно зошто нас ни ѓи бришеш постовите,кога он дојде овде да провоцира,ја еднаш што напишав у фан клуб челзи,добив бан и тоа пази пернаментен.Извини ама морав.Берба каков продор имаше пред малце, елеганција
Добро де, пишал, пишал, откај знаеш дека не добил опомена он? Престанете со дискусијата ајде гледате дека е безвезна....Стварно не ми е јасно зошто нас ни ѓи бришеш постовите,кога он дојде овде да провоцира,ја еднаш што напишав у фан клуб челзи,добив бан и тоа пази пернаментен.Извини ама морав.
Добро у тој случај се извинувам,мислев дека ти си ѓи избришала.Само сакам да биде исто за сите.Добро де, пишал, пишал, откај знаеш дека не добил опомена он? Престанете со дискусијата ајде гледате дека е безвезна....
П.С. Не ги избришав јас постовите, не сум само јас модератор.