Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Милион посто е тоа. Ем Батнер деби, ем Евра одмор, ем Евра останува во Манчестер. И утре очекувајте некој „ненадејно“ демек се повредил.

Па и не е ништо страшно,нема толку да им недостасува Евра тука им е Клиши. :ROFLMAO:
Т.е. sta me briga meni za Francije,битно да не се повредува.

Нема група фотка, сите бегаат од Батнер, ги стра. :D

Денес се сликале, ќе искочат кај и да е, еве една страшна слика од Енрикез

A1tUZmfCYAETBUG.jpg

Се псхио до психо. :D Зато не секој сака да направи трансвер кај нас, сега разбирам како им е. :D

Денес се сликале, ќе искочат кај и да е
Баш ме занима колко топки ќе стават пред првио ред, и дали ќе га извадат таа големата тепсија (к.шилд) :icon_lol:

Неможе да а извадат, оти у Сити е.. xD...
Јас мислам оти ние ќе се сликаме со неа, нели за новата сезона се сликаме со титулите од лани, епа таа е нашата, и вазната на РВП за најдобар стрелец! :icon_lol:

Туку, Ферги денеска 1000ка. Немам шо повеќе да коментирам за него. Треба да седнам да учам нови супериорни зборови па да ги ставам как заменки. Ама, ме интересира, у таа 1000ка броени ли се тие 250 шо е бил казнен?:pos:

Само ова е 1000 натпревари во лигата како менаџер на Манчестер, ЛШ, ЛЕ, КК, ФА, како и неговите натпревари со Ст.Мирен и Абердин во лигата, европските купови не се вбројани, многу е голема бројката не ја собира на дигитрон :pos:

Него еве за тие што викаат овој не сме го зеле, оној сме го зеле место овој, па кој к.. таков земен, еве дека не е само ради реда да се купи играч туку дека и огромно истражување е потребно пред да се купи истиот. Денес спортот е наука, спој на медицината со останатите науки.

КЛИК

Немојте да очекувате лесна победа,ипак светците не са наивна екипа,ја би бил задоволен и со минимална победа.

Денес треба да има посакаме добредојде на Светците во Премиер лигата со 3-4 гола во нивната мрежа. Денес очекувам Нани да распали со некоја бомба од 25-6 метра. Составот според мене би требало вака нешто да изгледа:
----------------DDG------------------

Rafael-----Vidic------Evans-------Büttner

----------Anderson-----Cleverley--------

Valencia--------Kagawa-----------Nani

---------------van Persie--------------

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom