Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.762
- Поени од реакции
- 7.594
Не верувам, некако слабичок сум јаснекој вака физички ко тебе ми е предизвик
Не верувам, некако слабичок сум јаснекој вака физички ко тебе ми е предизвик
досега од машко не сум добила ниту шамар ниту ќотек...А тебе колку пати те имат зашамарано ако не е тајна?
Жени=Дивјаци!Ако нејќе човекот да јаде,не значи дека треба да му го зашибаш јадењето у лице!Купив нешто слатко, што на мене многу ми се допаѓаше, и сега се обидувам да му дам и на него да проба, викам еј само пробај, ептен е вкусно, ама он имаше некој си магарешки инает, и баш кога инсистираш најмногу он не сака. Е тогаш после неколку молења, ги доби и слатките врз лице и шлаканица убава.
И од тогаш, не го видов. Отиде во темнината, без да пушти глас.
Богами....ама и тој арно мирен бил, ни глас не пуштил и си заминал. Иако сум женско, мене некој така да ми направи, тешко нему, тројно ќе му вратамЖени=Дивјаци!Ако нејќе човекот да јаде,не значи дека треба да му го зашибаш јадењето у лице!
Не си го погодила зато.досега од машко не сум добила ниту шамар ниту ќотек...
не се осмелуваат не за друго!
хахахах... знае ако ме удри низ ноз ќе му го извам...Не си го погодила зато.
sekoj po zasluga,ako go udram raka me boli,vaka zbesnue....ama naucen e i ne mu preci malku se luti potoabaknez i se e okНа истиот ???
--- надополнето: 31 август 2012 во 16:47 ---
Не е исто ама полседиците би биле исти.
Сега ме ставаш во искушениехахахах... знае ако ме удри низ ноз ќе му го извам...
за то не се гибат, оти то чекам јас
sledniot pat toa ke go storam milaТууу, не си го арчи пијалакот...дај ми го мене, а него потури го со вода...ефектот е ист
Тој си знаеsekoj po zasluga,ako go udram raka me boli,vaka zbesnue....ama naucen e i ne mu preci malku se luti potoabaknez i se e ok
ucen si e toj be....inace kako ke bide so mene najubav fraer imam ej...devojkite ligi im tecat ama samo moj e i ke mu pravam so sakam em interesna sum mu em slatka i sto e najvazno lud e po mene