Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.762
- Поени од реакции
- 7.594
Не верувам, некако слабичок сум јаснекој вака физички ко тебе ми е предизвик![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Не верувам, некако слабичок сум јаснекој вака физички ко тебе ми е предизвик![]()
досега од машко не сум добила ниту шамар ниту ќотек...А тебе колку пати те имат зашамарано ако не е тајна?
Жени=Дивјаци!Ако нејќе човекот да јаде,не значи дека треба да му го зашибаш јадењето у лице!Купив нешто слатко, што на мене многу ми се допаѓаше, и сега се обидувам да му дам и на него да проба, викам еј само пробај, ептен е вкусно, ама он имаше некој си магарешки инает, и баш кога инсистираш најмногу он не сака. Е тогаш после неколку молења, ги доби и слатките врз лице и шлаканица убава.
И од тогаш, не го видов. Отиде во темнината, без да пушти глас.
Богами....ама и тој арно мирен бил, ни глас не пуштил и си заминал. Иако сум женско, мене некој така да ми направи, тешко нему, тројно ќе му вратамЖени=Дивјаци!Ако нејќе човекот да јаде,не значи дека треба да му го зашибаш јадењето у лице!
Не си го погодила затодосега од машко не сум добила ниту шамар ниту ќотек...
не се осмелуваат не за друго!![]()
хахахах... знае ако ме удри низ ноз ќе му го извам...Не си го погодила зато.
sekoj po zasluga,ako go udram raka me boli,vaka zbesnue....ama naucen e i ne mu preci malku se luti potoabaknez i se e okНа истиот ???
--- надополнето: 31 август 2012 во 16:47 ---
Не е исто ама полседиците би биле исти.
Сега ме ставаш во искушениехахахах... знае ако ме удри низ ноз ќе му го извам...
за то не се гибат, оти то чекам јас![]()
sledniot pat toa ke go storam milaТууу, не си го арчи пијалакот...дај ми го мене, а него потури го со вода...ефектот е ист![]()
Тој си знаеsekoj po zasluga,ako go udram raka me boli,vaka zbesnue....ama naucen e i ne mu preci malku se luti potoabaknez i se e ok
ucen si e toj be....inace kako ke bide so mene najubav fraer imam ej...devojkite ligi im tecat ama samo moj e i ke mu pravam so sakam em interesna sum mu em slatka i sto e najvazno lud e po mene