- Член од
- 28 мај 2009
- Мислења
- 3.361
- Поени од реакции
- 3.963
Ако тие значи потребно нешто одвнатре да си се смириш на шамари и клоци ги дигашhahahaaaaa по потреба
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ако тие значи потребно нешто одвнатре да си се смириш на шамари и клоци ги дигашhahahaaaaa по потреба
Е ова се цени. Не дека тепаш мажи туку дека не порекнуваш кога си заслужила.hahahaaaaa по потреба
се контролирам да не ги дигам затоа не сум смирена.Ако тие значи потребно нешто одвнатре да си се смириш на шамари и клоци ги дигаш![]()
Па ова е балкан де нели требаше обратно да бидесе контролирам да не ги дигам затоа не сум смирена.
--- надополнето: 31 август 2012 во 21:15 ---
Сталкерот фала шо ме цениш,конечно некој ме цени у пм
aбе ке ти е**м и балкан и све.не ме интересираПа ова е балкан де нели требаше обратно да биде![]()
Според последните статистички податоци кои се направени за насилство врз мажите од страна на брачниот партнер е 0,1% ама со оваа твоја изјава може слободно да се каже дека го надминува процентот , само што они се срамат и непријавуваат у центарот за соц. грижи ....aбе ке ти е**м и балкан и све.не ме интересира
Ајде ајде, не мора да се претерува.....не сум му се паднала јас да видиш како ке пријави,еден удар,удар врз сите![]()
хахахаа абе зашо? ја и она неаме ништо една против другаА вие двете да одржете еден бокс меч. Колку да видиме како изгледа?
Gledam deka ste ne[to zaspolozeni za demonstracija na sila, pa velam da si prasam, so znaes so ke bide.хахахаа абе зашо? ја и она неаме ништо една против друга
некој вака физички ко тебе ми е предизвикGledam deka ste ne[to zaspolozeni za demonstracija na sila, pa velam da si prasam, so znaes so ke bide.
Ако е така како што тврдиш ти вреди муабетотдолго и широко е да ти кажувам зашто заслужил.па да ти кажам ако сум заслужила нека ме удри не бегам од било каква заслуга.
А тебе колку пати те имат зашамарано ако не е тајна?колку машки имам шамарено ни сама не знам...![]()