Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Gi imas site tri rasi,И што има тука чудно посебно кај мумииве ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gi imas site tri rasi,И што има тука чудно посебно кај мумииве ?
И што има чудно во тоа ? Што ги има сите три раси ?Gi imas site tri rasi,
Не би било чудно ако не ги држи у раце Рамзес 2.И што има чудно во тоа ? Што ги има сите три раси ?
Ако не си знаел Евреите ( кој се бели ) се присутни во египет колку и самиот тој, а монголија и не е така далеку. И од кај курац сега испадна ова мистерија.![]()
Ма дај молимте не би било чудно доколку не ги држел во раце Рамзес 2Не би било чудно ако не ги држи у раце Рамзес 2.
Не навистина не гледам од каде произлегува потребата за мистифицирање на нешто што е јасно како ден.
НЕМОЈ ЈАДО НЕМОЈ туго уште малку ке ми кажеш дека во босанските пирамиди се пронајдени јужно американски индијанци.
"Ако дедоти бил мајмун,дедоми беше лорд" Ова лично на Дарвин му го има кажано англиски благородник на научен собир,каде што Дарвин ги презентирал неговите научни трудови.
Снабди не со линк жити кариера....Нема ништо мистериозно во нашот постанок, а ако мислите на исчезнатата алка во Дарвиновата теорија, неа ја пронајдоа пред неколку години, така да, тоа е тоа, mistery solved.
Снабди не со линк жити кариера....
Gi imas site tri rasi,
Не би било чудно ако не ги држи у раце Рамзес 2.
Да,да приглуп хахахахах...Не си нормален.Па кој порано можел да си дозволи школување ако не благородниците,читај Убаво си пишува дека се случува на научен собир кој и онака бил организиран и спонзориран од истите тие.А за Дарвин нема што да кажам,неговата измишљотина“Еволуција“ е општо прифатена(Нажалост),што афтоматски ја прави погрешна.
http://www.snopes.com/photos/odd/giantman.asp
Прегледај го приврзокот 51180
Кои мајмуни бе МАЈМУН !