Ливерпул
Red Scouser
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 967
- Поени од реакции
- 833
Двајцата добар тандем би биле се чинам...За тие како нас што неможат да донесат играч останаа Хески и Овен. Баш ме интересира за кој би се одлучиле
Двајцата добар тандем би биле се чинам...За тие како нас што неможат да донесат играч останаа Хески и Овен. Баш ме интересира за кој би се одлучиле
Да заедно со Џо Кол да не им биде досадно во болницаДвајцата добар тандем би биле се чинам...
robbie fowler @Robbie9Fowler
Just in case......
Не е Роџерс крив за тоа јасно ми е. Ама е крив за Керол! Ќе свириме сега без напаѓачи. Ај да го продаеше ќе речевме газдите го продале за пари. Ама пари за Керол не зедовме така да ова оди на душа на Роџерс. Имаат 30 минути да купат напаѓач и да се извадат од гомната.Na kletite amerikanski picki se da im ebammm, neka se gonat upm. Rogers ne go obvinuvajte, toj im e samo marioneta....... Tolku od mojot optimizam..........
Сите се дома на спиење, Mellwood е празен...Имаат 30 минути да купат напаѓач и да се извадат од гомната.
В година ќе го откупат за 17м! А нов играч нема да видиме, во гомна сме 3-4 години, ништо не не вади од таму!Не е Роџерс крив за тоа јасно ми е. Ама е крив за Керол! Ќе свириме сега без напаѓачи. Ај да го продаеше ќе речевме газдите го продале за пари. Ама пари за Керол не зедовме така да ова оди на душа на Роџерс. Имаат 30 минути да купат напаѓач и да се извадат од гомната.
Kako ti svirat taka ke igras. Ne mi e krivo ic za Kerol, krivo mi e so pickite kleti ne izebaa a najavuvaa mnogu...........Не е Роџерс крив за тоа јасно ми е. Ама е крив за Керол! Ќе свириме сега без напаѓачи. Ај да го продаеше ќе речевме газдите го продале за пари. Ама пари за Керол не зедовме така да ова оди на душа на Роџерс. Имаат 30 минути да купат напаѓач и да се извадат од гомната.
Ама в година......за сега Роџерс е крив што го позајми. Освен ако не му наредиле за помала плата. Плус вака ништо не прајме а нели сакаат успех за да заработат??? КретениВ година ќе го откупат за 17м! А нов играч нема да видиме, во гомна сме 3-4 години, ништо не не вади од таму!
Pari zarabotija veke, eve sega i Paceko i Eklston se prodadeni. Nivnata cel si ja ostvarija pickite ...............Ама в година......за сега Роџерс е крив што го позајми. Освен ако не му наредиле за помала плата. Плус вака ништо не прајме а нели сакаат успех за да заработат??? Кретени
Пачеко ? Каде ќе оди? Од кај сега па ова?Pari zarabotija veke, eve sega i Paceko i Eklston se prodadeni. Nivnata cel si ja ostvarija pickite ...............
Vajadolid najverojatno.Кој од вас го направи ова?
Пачеко ? Каде ќе оди? Од кај сега па ова?