Дали некогаш сте го удриле партнерот?

Член од
24 август 2012
Мислења
51
Поени од реакции
25
obicno samari ne udiram,ama pijalak v lice neznam kolku pati sum mu isturila

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Како што јас немам, така нема да толерирам и таа мене :)
Шамар, пијалок како некои погоре сигурно би значело крајче, колку сака нека е длабока љубовта.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Онтопик, а вакво нешто може?:D Една од најпознатите филмски предигра тепачки:LOL:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.393
Поени од реакции
24.115
сум му залепила шамар.требаше појако ама и тоа го болеше.заслужи затоа.
А зошто заслужил ако не е тајна, и уште побитно дали и ти ако се најдеше во иста ситуација би сметала дека си заслужила и тоа посилен.
Онака колку да разграничиме посилен и понежен пол или дали таа кога мава е оправдано, а машко кога мава е тогаш е најголем идиот на свет, невоспитан, назаден ,неандреталец , сељак итн итн....

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.393
Поени од реакции
24.115

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
Имаше една анегдота низ Битола, за некоја јака пичка одела со некој мангуп што стално ја шлакал, и по некое време му се скарала и си фатила дете домаќинче... И после другарките ја прашуваат: абе, како со новиот дечко, арен е, лош е... оваа им вика, абе шо, онај не е маж, ни да се развика, ни да ме нашлака... ебати мажо! Наравоучение? :)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Имаше една анегдота низ Битола, за некоја јака пичка одела со некој мангуп што стално ја шлакал, и по некое време му се скарала и си фатила дете домаќинче... И после другарките ја прашуваат: абе, како со новиот дечко, арен е, лош е... оваа им вика, абе шо, онај не е маж, ни да се развика, ни да ме нашлака... ебати мажо! Наравоучение? :)
Наравоучение: И едните и другите сме погрешно воспитани со предрасуди од типот светица/курва, и мангуп/добар дечко.
Ништо во животот не е црно и бело, има цел дијапазон на сиво:)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
224
Поени од реакции
159
Купив нешто слатко, што на мене многу ми се допаѓаше, и сега се обидувам да му дам и на него да проба, викам еј само пробај, ептен е вкусно, ама он имаше некој си магарешки инает, и баш кога инсистираш најмногу он не сака. Е тогаш после неколку молења, ги доби и слатките врз лице и шлаканица убава.:vozbud:
И од тогаш, не го видов. Отиде во темнината, без да пушти глас.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Купив нешто слатко, што на мене многу ми се допаѓаше, и сега се обидувам да му дам и на него да проба, викам еј само пробај, ептен е вкусно, ама он имаше некој си магарешки инает, и баш кога инсистираш најмногу он не сака. Е тогаш после неколку молења, ги доби и слатките врз лице и шлаканица убава.:vozbud:
И од тогаш, не го видов. Отиде во темнината, без да пушти глас.
Може бил диабетичар?

Член од
11 јули 2012
Мислења
137
Поени од реакции
74
А зошто заслужил ако не е тајна, и уште побитно дали и ти ако се најдеше во иста ситуација би сметала дека си заслужила и тоа посилен.
Онака колку да разграничиме посилен и понежен пол или дали таа кога мава е оправдано, а машко кога мава е тогаш е најголем идиот на свет, невоспитан, назаден ,неандреталец , сељак итн итн....
долго и широко е да ти кажувам зашто заслужил.па да ти кажам ако сум заслужила нека ме удри не бегам од било каква заслуга.
--- надополнето: 31 август 2012 во 20:26 ---
Онтопик, а вакво нешто може?:D Една од најпознатите филмски предигра тепачки:LOL:

леле женска ми погоди филм,е таква врска сакам.акција малце

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
долго и широко е да ти кажувам зашто заслужил.па да ти кажам ако сум заслужила нека ме удри не бегам од било каква заслуга.
--- надополнето: 31 август 2012 во 20:26 ---

леле женска ми погоди филм,е таква врска сакам.акција малце
tepash mazi cccccc:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom