Дали некогаш сте го удриле партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Под удирање ако се подразбира шамари, боксови, клоци и уште неколку потези од вандалско однесување према дама, тогаш не.
По правило никој не заслужува да јаде ќотек од мене.Не сум ја родил јас, па за да ја тепам.А пред се да не заборавиме на џентлментското однесување кое секое машко треба да го има.

Имам и тоа 2,3 шамари ради тоа што и попуштав цела вечер ми мрмораше над главата,и на крајта кога сакав да и кажам нешто,почна да се дери ко ненормална и морав да преминам на такоф чекор за да ја заќутам пошто почна народот да се врти по мене и тоа беше чајрето друг излезе не гледав,па после да видите како ќути :)

Многу сум против насилство, особено кога се работи за насилство кон тој со кого си во врска. Се може да се реши со разговор, а не со тепање и неандерталско однесување. Лично не сум удрила, не планирам да удрам и очекувам да не ме удрат.

онака како од шала малце,не дека е удар некој,колку да се рече само..иначе и дозволувам да ме тепа,мава,штипе,па и шамар да ми мавне...колку сака нека пробува,женско е,неможе многу силно да мавне:)

za ovie 30 g brak kako prvo ne sme dozvolile i dvajcata da dojdeme vo situacija ., da nekoj od nas dvajca krene raka na drugiot ., se razbira osven onoa takanarecheno tepanje so pernici........dodeka jas lichno ., i vo princip ne deka nemalo momenti koga imalo nedorazbiranja ., no da se krene raka ., pod seko nivo na kako prvo moeto dostoinstvo kako supreme nad soprugata vo fizichki smisol.... a i ni na kraj pamet da i go povredam nejzinoto dostoinstvo.....

onoj shto ke vi kazhe ...e sega koga ke odam doma ke vidi taa.znajte deka e najgolem shushumiga.,

a vprochem ako nekogo go sakash kako da krenesh raka

a i ne e moderno;)

Жената треба да се тепа еднаш месечно, ако ти не знаеш зошто, таа знае.

Глава у глава се важи?

сум му залепила шамар.требаше појако ама и тоа го болеше.заслужи затоа.

Ја тепам да ме слуша, ја е.бам да ме сака, а кога е во исто време е врв...... мала шала не дека ја тепам така некогаш ради дисциплина :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom