Тууу, не си го арчи пијалакот...дај ми го мене, а него потури го со вода...ефектот е истobicno samari ne udiram,ama pijalak v lice neznam kolku pati sum mu isturila
А зошто заслужил ако не е тајна, и уште побитно дали и ти ако се најдеше во иста ситуација би сметала дека си заслужила и тоа посилен.сум му залепила шамар.требаше појако ама и тоа го болеше.заслужи затоа.
Aaaha, vodka vo oci i voda vo oci ne e isto ...Тууу, не си го арчи пијалакот...дај ми го мене, а него потури го со вода...ефектот е ист![]()
На истиот ???obicno samari ne udiram,ama pijalak v lice neznam kolku pati sum mu isturila
Не е исто ама полседиците би биле истиAaaha, vodka vo oci i voda vo oci ne e isto ...![]()
Наравоучение: И едните и другите сме погрешно воспитани со предрасуди од типот светица/курва, и мангуп/добар дечко.Имаше една анегдота низ Битола, за некоја јака пичка одела со некој мангуп што стално ја шлакал, и по некое време му се скарала и си фатила дете домаќинче... И после другарките ја прашуваат: абе, како со новиот дечко, арен е, лош е... оваа им вика, абе шо, онај не е маж, ни да се развика, ни да ме нашлака... ебати мажо! Наравоучение?![]()
Може бил диабетичар?Купив нешто слатко, што на мене многу ми се допаѓаше, и сега се обидувам да му дам и на него да проба, викам еј само пробај, ептен е вкусно, ама он имаше некој си магарешки инает, и баш кога инсистираш најмногу он не сака. Е тогаш после неколку молења, ги доби и слатките врз лице и шлаканица убава.
И од тогаш, не го видов. Отиде во темнината, без да пушти глас.
ааа, никако не ми текнала...Може бил диабетичар?
долго и широко е да ти кажувам зашто заслужил.па да ти кажам ако сум заслужила нека ме удри не бегам од било каква заслуга.А зошто заслужил ако не е тајна, и уште побитно дали и ти ако се најдеше во иста ситуација би сметала дека си заслужила и тоа посилен.
Онака колку да разграничиме посилен и понежен пол или дали таа кога мава е оправдано, а машко кога мава е тогаш е најголем идиот на свет, невоспитан, назаден ,неандреталец , сељак итн итн....
леле женска ми погоди филм,е таква врска сакам.акција малцеОнтопик, а вакво нешто може?Една од најпознатите филмски предигра тепачки
tepash mazi ccccccдолго и широко е да ти кажувам зашто заслужил.па да ти кажам ако сум заслужила нека ме удри не бегам од било каква заслуга.
--- надополнето: 31 август 2012 во 20:26 ---
леле женска ми погоди филм,е таква врска сакам.акција малце
hahahaaaaa по потребаtepash mazi cccccc![]()