Дим4е брат, само од инает можеш да збориш и да удираш со главата во ѕид за тоа дека Де Јонг е слаб играч и дека Галијани е неспособен кретен.
Не е од инат... јас не го направив Чави. Таа позиција што ја игра он може да се ринат играчи... види вака чим Шумоликовски направи кариера на таа позицја јасно ти е се ...
Неспособен е Галијани колку време немаме лев бек? Колку време немаме играч позади шпицовите... чак лани се ослони цела сезона на Сидорф... Голман светска класа колку време немаме? Сега нити централни дефанзивци немаме а како тргнала работава напаѓачкава линија ни е дрш ме мајко се испострав.
Дупка е составов ама не се удриам јас со глава во ѕид. Јас со овој став бев и пред и после преодниов рок... вие верувате во нов Милан, јас верувам во сезона без титула. На крај некои и оваа сезона ќе ја земат за успешна што е апла против сите математики физики и други работи...
Марк мај ворд. Трансфер пазаров се отвори: Леле си отидоа сите легенди сега ќе бараме замени, Леле си отидоа Силва и Ибра ќе имаме пари за да го направиме ремонтот, Леле дојдоа Запата и Де Јонг што има да доаѓа Чави и Видич. Е сега памти ми го зборов дека сезоната ќе почнете со Леле Шампиони ќе бидеме, Леле еве го кај е Јануари ќе мора да купиме играчи за да избориме ЛШ, Леле у Јануари ќе дојде Кучка на позајмица и појаки сме од сите, Леле ќе дојде Март ќе почнат планови за наредна сезона.
По неспособен одамна го немам видено Милан, ма да пак ќе кажам Де Јонг ми е ок трансфер пошто е у последни моменти, ама не го преувеличавајте дека којзнае каква работа завршил Галијани ... зема играч што седеше на клупа во Сити со уште една година договор така да јас ова го сметам и како сожалување од Сити али ај...