TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.830
- Поени од реакции
- 6.384
Изгледа толку ми значи он. BURN!Oдамна се имате запознато, ама манипулира дечкото со менување на никови
Немаш гајле. Туку не си го запознала ти вистинскиот, очигледно.страв ми е да не завршам у станица за заведување малолетни ,башка се осеќам некако најстара, не си ги кријам годините,дури на аватар ги зачукав.
За жал овој пат ќе и тргнеш без мене царе.Немаш гајле. Туку не си го запознала ти вистинскиот, очигледно.
Антоние, сине Тони, укључи се тука!
Брк ти сензуален, подобро тигрица во рака отколку гулабица на гранка. Моите шесто чуло, трето око и логички позитивизам регистрираат потенцијална милфица со интервал на сигурност поголем од 95%.За жал овој пат ќе и тргнеш без мене царе.
Јас си се тасманам за ќерката на Перо. Не сакам да заебам работа.
Ехее Змејко, Змејко да знаеш каква гулабица е таа...Брк ти сензуален, подобро тигрица во рака отколку гулабица на гранка. Моите шесто чуло, трето око и логички позитивизам регистрираат потенцијална милфица со интервал на сигурност поголем од 95%.
хахахаа лајк за милфБрк ти сензуален, подобро тигрица во рака отколку гулабица на гранка. Моите шесто чуло, трето око и логички позитивизам регистрираат потенцијална милфица со интервал на сигурност поголем од 95%.
Брконие, чим толку си се заџилитал да ми флезеш у фамилија, ајде бе синко, поработи малце на случајот, ебате тоа зетот потенцијален. Нетики само зркај у флаша као недугав. И стај некое кило, глеј каков си, као на Итлера од Аушвиц да си му киднал. Шо мислиш ти така се стануе зет кај мене?За жал овој пат ќе и тргнеш без мене царе.
Јас си се тасманам за ќерката на Перо. Не сакам да заебам работа.
На Змејко му реков (го замолив) да се маскира за да те убеди. Ја неам мајка татко, имам само посвоеник.Брконие, чим толку си се заџилитал да ми флезеш у фамилија, ајде бе синко, поработи малце на случајот, ебате тоа зетот потенцијален. Нетики само зркај у флаша као недугав. И стај некое кило, глеј каков си, као на Итлера од Аушвиц да си му киднал. Шо мислиш ти така се стануе зет кај мене?
Со мајка ти праевме доста интимен муабет во неколку пригоди. Она предлагаше да си ишол у Тасманија да се тасманиш, да се навежбаш као прав Тасманиски ѓаол. Можда не ќе е лошо и една тасма да му удриш на росниот ти брк, шознаеш, може ќе те бендисаат. А мајка ти е стварно многу фина женица. Прилично ме импресионираше физички а и иначе.
Немоеш бе синко да имаш посвоеник -- ти си посвоеник, а Змејко ти е поочим. Он си знае колку му се исплатело. Остај тоа, него и лажеш дека немаш мајка. Сеа по мобилен ѝ вртам да и кажам какви л'жги продааш на форум. Брконие, брконие...ептен немеритлија си станал.На Змејко му реков (го замолив) да се маскира за да те убеди. Ја неам мајка татко, имам само посвоеник.
Јас охрабрувам да комуницирате со Змејко, слободно истерајте си ги адетите. Твојот ентузијазам ми дава голема надеж.Немоеш бе синко да имаш посвоеник -- ти си посвоеник, а Змејко ти е поочим. Он си знае колку му се исплатело. Остај тоа, него и лажеш дека немаш мајка. Сеа по мобилен ѝ вртам да и кажам какви л'жги продааш на форум. Брконие, брконие...ептен немеритлија си станал.