Топ! После тебе потоп.Не дека ги сакам позицијата и опозицијата ама опзицијата имат многу згрешено и уште не се освестуваат правејќи коалиции со ѓаволот.
Btv
И да секне бизносот и да се смени полтиката ме заболе таквото се имам обезбедено за наредни 3-4 геберации
Ако само помислат да ја покачат регистрацијата и осигурањето од моменталните 2500евра на овие проценти ќе си го носите увозот со магариња и ќе пасете трава. Моментално транспортот е покачен за 100 евра од дестинација, со новите пресметки на нафтата ќе иде до 200 евра со гаранција. Стави ги процентите на регистрација и гумите кој денес е 400евра една, а имаш да купиш годишно 20 гуми. Па вкалкулирајте на увозните суровини додатни трошоци и чекајте да ви се намалат основните производи кои ги увезуваме сите до еден. Ах да и чекајте да ви падне маслото за јадење на 72 денари. Заедно со струјата. Кога ќе дочекате јавете ми се.Што ке тролам , ке има покачување на регистрациите дали ке биде точно октомври или ке се одложи уште малку.
Е сега покачувањата ке бидат 15 % 22% и 31% ( знаеш кај ке биде 31% покачување ) дури можно е и категоријата Специални возила да биде укината и да си плаќаат како и сите останати. И припазувај се за пнеуматици периодов.
Што велат твоите вработени за колку генерации се обезбедени?Не дека ги сакам позицијата и опозицијата ама опзицијата имат многу згрешено и уште не се освестуваат правејќи коалиции со ѓаволот.
Btv
И да секне бизносот и да се смени полтиката ме заболе таквото се имам обезбедено за наредни 3-4 геберации
Ке ги фаќаме турците празни што се враќаат а и бугарите за утовар одозгора надоле а од овде за нагоре по автобуси ќе испраќаме и така толку ни е извозотАко само помислат да ја покачат регистрацијата и осигурањето од моменталните 2500евра на овие проценти ќе си го носите увозот со магариња и ќе пасете трава. Моментално транспортот е покачен за 100 евра од дестинација, со новите пресметки на нафтата ќе иде до 200 евра со гаранција. Стави ги процентите на регистрација и гумите кој денес е 400евра една, а имаш да купиш годишно 20 гуми. Па вкалкулирајте на увозните суровини додатни трошоци и чекајте да ви се намалат основните производи кои ги увезуваме сите до еден. Ах да и чекајте да ви падне маслото за јадење на 72 денари. Заедно со струјата. Кога ќе дочекате јавете ми се.
А па то си е нивни проблем.Не ме интересира мене.Што велат твоите вработени за колку генерации се обезбедени?
Абе и газда Велија беше обезбеден за многу генерации.Btv
Како бе nobody cares?Како никој да не се секира коа наместо 80 денара за зејтин да даваш 100ка?randomslikaodnekojsisajt
сега ќе го топиме во вода зошто зејтинот е луксуз и треба да се стави како акцизна роба бар да профитира државатаСе сеќавам во транзициските времиња топевме леб во зејтин и вегета. Изгледа повторно доаѓаат тие времиња. За некои никогаш не ни поминаа, нели во транзиција сме едно 20 години веќе.