- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 447
sop://broker.sopcast.com:3912/132927Дајте линк за sopcast. Оние копиљаците од lshunter.net стално на полувреме ставаат им ебам тоа сестрите
sop://broker.sopcast.com:3912/132927Дајте линк за sopcast. Оние копиљаците од lshunter.net стално на полувреме ставаат им ебам тоа сестрите
Не е господ крив бе дечко, Величенствениот е.....http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/lfc-confirm-carroll-loan
Боже, зашто вака ми правиш? Зашто ваква судбина ни даваш? Не пушам, не се дрогирам, потпивнувам понекад али секој си иде по кафани, не сум само ја. Не сум посакувал зло на никого, не сакам ни туѓи играчи да се повредуваат. Но зошто боже, зошто Керол да иде на позајмица цела сезона без можност за откуп? Зошто да не се радуваме на негови голови сезонава во дресот на Ливерпул? Твоите патишта се мистриозни боже, се надевам дека ти знаеш што е најдобро за нашиот клуб...
Ау браааат...Суарез имаше подпросечна утакмица вечерва, класична ужасотина.Ебате Реина како се издебилчи. Вака ќе праи и цела сезона ако нема асална компетиција, али џабе коа не им влага у главата тоа на нашите. Суарез да го неаме у тимов озбилно би го наебале. Без него нема ни да имаме екипа и ќе кружиме околу 15то место цела сезона. Фала богу што го иаме него, најдобриот играч на Ливерпул дефинитивно. Другиве треба да се испитаат малце за кој играат, да видат како треба да се игра за Ливерпул. Цц говна едни не ми се верува дека за малце на продужетци ќе идевме со прв состав.
Doni оддамна веќе не е во Liverpool, се чинам му го расинаа договорот некаде уште јуни...И утре изгледа ќе дојди само Демпси а ќе останат Кол,Адам и Дони и тоа ќе биди лош трансфер период
Ние знаеме што треба, дали султанот на клупа знае е прашањето?Овој Реина ко Валдез е, знае дека нема конкуренција и сите утакмици ги игра, концентрација 0 ..треба да донесете некој постабилен да загриза, тогаш дали ќе прави онака.