- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.058
- Поени од реакции
- 1.250
+ Изгледа спортски онака спуштено..мх мхСвифт
+ Изгледа спортски онака спуштено..мх мхСвифт
Тоа срањето Smart-от никогаш не би влегол у натре, а не пак да го возам.. Со точак да се лупнам во него ќе го претумбам, а точакот здрав ко од продавница ќе бидеХих, мене неостварена желба ми е Smart for two CDI + кабрио. За до работа и назад е идеално возилце, мада за да си ја остварам таа желба ќе треба да се откажам од мотор...
Никогаш не би купил нешто налик на Ц1/Ајго. Тапа се до крај. Од логото на VW ми се повраќа... Фиеста и Корса и останати Свифт/Мифт се големи возилца, а Ka е многу женско.
Citigo и Мii - исти ***, друго паковање - решен проблем.Хих, мене неостварена желба ми е Smart for two CDI + кабрио. За до работа и назад е идеално возилце, мада за да си ја остварам таа желба ќе треба да се откажам од мотор...
Никогаш не би купил нешто налик на Ц1/Ајго. Тапа се до крај. Од логото на VW ми се повраќа... Фиеста и Корса и останати Свифт/Мифт се големи возилца, а Ka е многу женско.
Аха да... и мрморецот ја завитка чоколадата во фолија.Тоа срањето Smart-от никогаш не би влегол у натре, а не пак да го возам.. Со точак да се лупнам во него ќе го претумбам, а точакот здрав ко од продавница ќе биде
Опел Корса 1.2 со 70.000, 2008 година 6.200 евракое количе мислите дека е најдобро од малите гледам многу автомагазини го имат прогласено vw up за најдобра градска кола но со 8900 евра почетна цена не е ефтино баш и доколку сакаш опрема цената иди како за fiesta или поло, француските количина некако не се најквалитетни, според мене fiat panda е најдобра во смисол има просотор за мала кола ефтина е и настаро да ја купиш мислам настаро до 4-5год. и се има добро покажано дека не се расипува баш имам возено скоро месец забавна е и за возење можам да реча исто како и ford ka.
Ваше мислење како најдобро количе во смисол цена нова или старо да го купиш, квалитет, простор итн.
Еден ваков Civic и на работа си за 3 минутиМоже и хонда цивик или некое поло.
Велешанче си сигурно ја знаеш хондата на брз круг, само една таква за градска вожња: DЕден ваков Civic и на работа си за 3 минути
Да, ама брчи ко мотокултиватор на плинВелешанче си сигурно ја знаеш хондата на брз круг, само една таква за градска вожња: D
Да ама кога ке отвори.........леле на мотособирот земјата се тресеше..Да, ама брчи ко мотокултиватор на плин
Би одбрал Мини купер или Ауди А1
Инаку не обожавам мали автомобили...седан си е седан