Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Лошо многу лошо.. Распоредов не ни се погоди... Првата и последната утакмица ги играме на гости, но ме загрижува што на 5 декември играме во Украина на мразот и студот испод 0 температура ...
--- надополнето: 30 август 2012 во 20:06 ---
интересна група,не смее да има никакво опуштање и потценување,ами работа и само работа.....само така до елиминации !

Бендтнер не е светска класа,но е навистина интересно засилување........сепак на Јуве му требаше екстра класа напаѓач,изгледа буџетот не го дозволува тоа во овој момент,инаку да се платеше Фалкао колку што чини ќе значеше кревање на ефикасноста на чиста 10ка
Најголема желба и сон ми е да игра во Јуве .. Се надевам догодина сите пари од буџетот ќе ги дадеме за Фалкао...
--- надополнето: 30 август 2012 во 20:10 ---
Ќе ми се скине срцето кога ќе го видам Ил Капитано во друг дрес :place:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
Групата е навидум лесна, но не смее да има опуштања. Сигурно немаше да биди полесно Јуве да се паднеше во групата на Реал,Сити и Дортмунд.

Челзи е добра екипа, актуелен шампион во ЛШ. Имаат квалитетен и искусен состав, и реално гледано се фаворит во групата за освојување на првото место, но Јуве не смее да се откаже. Секој натпревар мора да го игра максимално посветено. Шахтјор можеби го нема квалитетот на Челзи, но игра тимски и мотивирано и не смее да се потценува, особено на гостувањето во Доњецк. Нортсјеланд се тотални анонимци, и не смее да има никаков проблем.

Ако Јуве изигра како што знае и умее, тогаш мислам дека нема да има никаков проблем да ја помини групата. И распоредот на натпреварите му одговара на Јуве. Првото коло му е најтешкото гостување во Лондон, и случаен негативен резултат може да се поправи во следните кола.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
На 18ти септември 1 коло али појма неам со кого и како... Најверојатно против Шахтјор... Додека е топло да играме во Украина, зошто ако дојде зима сме го наебале :pos:
Celzi-Juventus 18 Septemvri

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Еве ви го распоредот бе.

Chelsea-Juventus (Sep 19)
Juventus-Shakhtar Donetsk (Oct 2)
Nordsjelland-Juventus (Oct 23)
Juventus-Nordsjelland (Nov 11)
Juventus-Chelsea (Nov 20)
Shakhtar Donetsk-Juventus (Dec 5)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Лошо многу лошо.. Распоредов не ни се погоди... Првата и последната утакмица ги играме на гости, но ме загрижува што на 5 декември играме во Украина на мразот и студот испод 0 температура ...
--- надополнето: 30 август 2012 во 20:06 ---

Најголема желба и сон ми е да игра во Јуве .. Се надевам догодина сите пари од буџетот ќе ги дадеме за Фалкао...
--- надополнето: 30 август 2012 во 20:10 ---
Ќе ми се скине срцето кога ќе го видам Ил Капитано во друг дрес :place:
Drugar nasite treniraat pod Alpite taka da ne bi trebalo pregolem sok da e toa za niv .

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Значи денес имаме добра вест и катастрофална вест. Добрата е што сме во група каде треба лесно да поминеме. И онаа болната вест дека нашиот Топ напаѓач е Бентнер:facepalm: . Демек добра зделка била , позајмица ... абе кој кур ми правиш економии бе, и баба знае дека Јуве има единствен проблем , НАПАД , ЕФИКАСНОСТ .. Купи 10 играчи од средниот ред , и чека 5 до 12 да го реши најважното прашање , нападот... добро почнавме , катастрофално завршивме... Ќе се мачиме пак и оваа сезона, 30 шута на гол , 0-0 ... У курац..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Мило ми е што ќе играме со вас во ЛШ :).Да не лажам ама не ќе беше лошо и да ве избегнеме ама имајќи во обзир кој други екипи се во групата баш супер што ни се паднавте малце да видиме до каде сме :D.Лани со Наполи се мачевме а истото го очекувам и во дуелот со вас. После подолго време ни се паѓа екипа од врвот на Италија и баш ќе бидат интересни мечевите (не дека Наполи преклани не беше во врвот ама мислев по број на титули :) )
И ви посакувам среќа сезонава па што подалеку да стигнете во повратната сезона во ЛШ :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мило ми е што ќе играме со вас во ЛШ :).Да не лажам ама не ќе беше лошо и да ве избегнеме ама имајќи во обзир кој други екипи се во групата баш супер што ни се паднавте малце да видиме до каде сме :D.Лани со Наполи се мачевме а истото го очекувам и во дуелот со вас. После подолго време ни се паѓа екипа од врвот на Италија и баш ќе бидат интересни мечевите (не дека Наполи преклани не беше во врвот ама мислев по број на титули :) )
И ви посакувам среќа сезонава па што подалеку да стигнете во повратната сезона во ЛШ :)
А да направиме заедничко гледање, фанови на Челзи и Јуве ? Еве вие дека првиот натпревар сте домакини на 19ти да дојдеме ние фановите од Јуве во вашиот кафич (ако имате кафич за гледање на Челзи), а возвратниот дуел, ваши фанови да дојдат во New York Cafe на кеј, пошто таму ни е нашата база за следење на мечевите :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
А да направиме заедничко гледање, фанови на Челзи и Јуве ? Еве вие дека првиот натпревар сте домакини на 19ти да дојдеме ние фановите од Јуве во вашиот кафич (ако имате кафич за гледање на Челзи), а возвратниот дуел, ваши фанови да дојдат во New York Cafe на кеј, пошто таму ни е нашата база за следење на мечевите :icon_lol:
Нашиве фанови се најотепани кога станува збор за тоа. Еве сега гледам за Супер купот ќе има собир само во Велес :).
Ама добра идеа зошто да не :).

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Значи денес имаме добра вест и катастрофална вест. Добрата е што сме во група каде треба лесно да поминеме. И онаа болната вест дека нашиот Топ напаѓач е Бентнер:facepalm: . Демек добра зделка била , позајмица ... абе кој кур ми правиш економии бе, и баба знае дека Јуве има единствен проблем , НАПАД , ЕФИКАСНОСТ .. Купи 10 играчи од средниот ред , и чека 5 до 12 да го реши најважното прашање , нападот... добро почнавме , катастрофално завршивме... Ќе се мачиме пак и оваа сезона, 30 шута на гол , 0-0 ... У курац..
така некако,ако левата страна ќе се скрпи со азамоа,ефикасноста може да биде клучен проблем во сезоната што претстои.......секако и форсирање на 3-5-2 по секоја цена - против големите тимови нема да бегаат 3 парчиња во мрежата на Буфон или Сторари :facepalm:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Имам 30 мислења и 8 лајка, се осеќам ко Бендтнер.....
Па што сакаш кога си член од вторникот :pos:
--- надополнето: 31 август 2012 во 02:53 ---
Нашиве фанови се најотепани кога станува збор за тоа. Еве сега гледам за Супер купот ќе има собир само во Велес :).
Ама добра идеа зошто да не :).
Дај организирајте се од ваш фан клуб, ние ви гостуваме, кога ќе се игра во Торино ние ќе организираме .. Секако доколку сакате заедничко гледање ... Треба повеќе фанови и од двата клуба да се изјаснат ... Не се нашите клубови огромни ривали па да има нешто кавги и рчки, на пример со фанови на Милан да ја гледам утакмицата и ако губи Јуве знаеш ... :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom