Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ManUtdChampions брат не зезај шо фалеше лани на двомечот Челзи - Бенфика.
Супер утакмици беа за гледање и двете.
А Апоел, ако така им требаше на Лион.....карма.

1. Порто
2. ПСЖ

1. Арсенал
2. Шалке

1. Зенит
2. Милан

1. Сити
2. Мадрид

1. Челзи
2. Јуве

1. Баерн
2. Валенсија

1. Барса
2. Бенфика

1. Јунајтед
2. Галатасарај

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
1. Порто
2. ПСЖ

1. Арсенал
2. Шалке

1. Зенит
2. Милан

1. Сити
2. Мадрид

1. Челзи
2. Јуве

1. Баерн
2. Валенсија

1. Барса
2. Бенфика

1. Јунајтед
2. Галатасарај
Сериозно им даваш повеќе шанси на Сити од Мадрид за прво?

ManUtdChampions брат не зезај шо фалеше лани на двомечот Челзи - Бенфика.
Супер утакмици беа за гледање и двете.
А Апоел, ако така им требаше на Лион.....карма.
Абе океј беше дуелот.. Ајде Бенфика и Порто не ми сметат во 1/4 финале.. Ама АПОЕЛ бре? Или Марсеј пак.. :facepalm: А и во 1/8 финале имаше ептен малце од фаворитите.. 6-7 се на се од 16 екипи..

Тоа е тоа,има многу луѓе што немаат три чисто од фудбал,а се први стручњаци тука.
100 % пријателов почнал да гледа фудбал од кога барса почна да освојува со Гвардиола

Сериозно им даваш повеќе шанси на Сити од Мадрид за прво?
50-50 им давам за прво и тоа нема врска шо навивам за барса... општо прогнозирање.. ако не ти се допаѓа напиши свое... па ќе видиме кој е поблиску за некој месец

Еве го и распоредот..

Значи најмалце од се сакав Баерн-Валенсија и Челзи-Јувентус да играт на ист ден.. Ама ајде, секако Јунајтед ќе ми е приоритет тие вечери...

50-50 им давам за прво и тоа нема врска шо навивам за барса... општо прогнозирање.. ако не ти се допаѓа напиши свое... па ќе видиме кој е поблиску за некој месец
Не дека навивам за Реал ама со што заслужи кај тебе Манчини поени над Мурињо не ми е јасно, овој јаде по 10 такви за доручек. Пред се ќе го убие на тактички план, особено кога ќе им играат Милнер и Де Јонг на средина, играчи што Манчини ги обожава за големи утакмици, џиниус.
Јас велам дека овие највеќе до второ да стигнат. Не сум сигурен околу исходот на Борусиа со Реал пошто слабо ги следам, ама и тие се далеку според ланското издание од сериозна екипа во ЛШ.
Запомни го разговорот ќе пишуваме после на крај кога ќе заврши групната.(y)

Чудо се Арсеналовци . Како им се лепат грциве секоја година ух . Ги бендисаа изледа :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom