Фан Клуб: Реал Мадрид

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Иначе ќе има ли некаде пренос од тоа вечењето и прогласувањето на Роналдо за најдобар во Европа? или стрим..и во колку точно е?
Пренос најверојатно ќе има на EuroSport. За тие шо ја немаме на ТВ ќе може да се гледа преку овој стрим. Почнува во 17:45.

--- надополнето: 30 август 2012 во 16:54 ---

За разлика од него Гранеро ти е најголем фан на Реал. Ако не друго во соблекувалната ја дига атмосферата. Горе-доле губиме една супер замена за во купови и утакмици. Не дека ќе играше повеќе ама се гледа дека човекот живее за Реал.
Бате, и јас сум голем фан на Реал па не играм таму. Не му е него работата во соблекувалната да изиграва циркузант и да ги мотивира играчите.. Он треба да игра фудбал.

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Лас не е добар ни во тоа што му е единствена задача. Правеше фаул у првите 10 минути и добиваше жолт, па после беше лимитиран во наредните 80, фактички со играч помалку. Не знае да даде добар пас. Кога ќе одземе топка прави дриблинг во кој ја губи. Сериозно ми расправаш тука за еднодимензионален играч?

- За разлика од него Гранеро ти е најголем фан на Реал. Ако не друго во соблекувалната ја дига атмосферата. Горе-доле губиме една супер замена за во купови и утакмици. Не дека ќе играше повеќе ама се гледа дека човекот живее за Реал.

Патем околу Лас и медиумите, не ти е доволен доказ тоа што цела полусезона го немаше ни на клупата ни во плановите на Мурињо? - Малце чудно за играч што играше во првата полусезона толку често а потоа одеднаш го снема. А далеку дека беше повреден. Try harder next time.
Ако тоа ти е тебе муабетот атмосферата ја кревал во соблекувална тогаш нема што да ти реплицирам доста беше... Фан бил на Реал хахахаха абе и јас сум фан ај сега нека ме стаат на клупа ќе дремам и ќе земам пари :).

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
:( колку ми е жал за гранеро сигурно глупаците од управата го набркале да ти е*ам сељндурите човекот едноставно уживаше во секој момент откако пристигна кај нас изјавуваше дека ќе остане во Мадрид до крајот на кариерата без разлика дали играл или не а овие го набркаа како куче :mad: памтам една претсезона почна со индивидуални тренинзи додека другиве си го ладеа никој играч не го сака реал мадрид повеќе од Гранеро во тоа сум убеден
п.с. доказ за тоа колку се трудеше е изјавата на Жозе: ,,Гранеро е симболот на Реал Мадрид''
поздрав пирату и среќно (y)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Кога ќе биди доделувањето на наградава UEFA Best Player?

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
:( колку ми е жал за гранеро сигурно глупаците од управата го набркале да ти е*ам сељндурите човекот едноставно уживаше во секој момент откако пристигна кај нас изјавуваше дека ќе остане во Мадрид до крајот на кариерата без разлика дали играл или не а овие го набркаа како куче :mad: памтам една претсезона почна со индивидуални тренинзи додека другиве си го ладеа никој играч не го сака реал мадрид повеќе од Гранеро во тоа сум убеден
п.с. доказ за тоа колку се трудеше е изјавата на Жозе: ,,Гранеро е симболот на Реал Мадрид''
поздрав пирату и среќно (y)

Да се надополнам Mourinho says : Единствениот подобар психолог од мене е Гранеро.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Кој ќе ми даде линк со сите шанси и головите (ама скорз сите :D) ке му бидам многу благодарен. Фала однапред

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409

Како можеа бе не ми е јасно све да им изнаебам на тие што го продадоа.. Што ќе се сменеше ако си седеше на клупа и добиваше шанса во куп и слични натпревари ?! Барем знаеше за кој клуб игра и секогаш играше со својот максимум, за разлика од некои платеници кои само цицаат пари. Башка и тој што сега го продаде, пред 3-4 месеци изјави дека Гранеро заслужува шанса да игра, дека би можел да ја заврши кариерата во Мадрид, и дека е единствениот играч што може да се жали дека не добива толку шанса колку што заслужува. Понакурчен сум и од промашувањата вчера на Игуаин, упм..

Со среќа на островот пирату. :(

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ако тоа ти е тебе муабетот атмосферата ја кревал во соблекувална тогаш нема што да ти реплицирам доста беше... Фан бил на Реал хахахаха абе и јас сум фан ај сега нека ме стаат на клупа ќе дремам и ќе земам пари :).
Пренос најверојатно ќе има на EuroSport. За тие шо ја немаме на ТВ ќе може да се гледа преку овој стрим. Почнува во 17:45.

--- надополнето: 30 август 2012 во 16:54 ---

Бате, и јас сум голем фан на Реал па не играм таму. Не му е него работата во соблекувалната да изиграва циркузант и да ги мотивира играчите.. Он треба да игра фудбал.
Сериозно сте толку глупи па не сфаќате?
Подоле имате изјава од Мурињо. Гранеро е симболот на Реал. Иако не игра толку многу тој има големо влијание врз психата на другите играчи. Влечат до негде муабетите дека не губиме многу во играчки кадар ама да трескате дека Лас е подобар од него, се гледа колку следите од Реал.
Гранеро е поим како треба да изгледа еден играч во смисла на скромност и на искористување на шансите. Тој е пример за сите од Кастиља. Секогаш кога добиваше шанса си беше доследен на она што го може. Лас е тема на разговор после секоја утакмица, за тоа колку е лош во она што го прави.
Доживеав и да прочитам дека Лас заслужува повеќе од Гранеро да биде во Реал. Nothing to do here.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
M
Ај баш дека си убеден дека коментаров треба да не замолчи, кажи ми колку гола имаше вториот стрелец на Барса, во сите натпреварувања и само во Примера.. Леси не даваше од што сам ги правеше шансите, Леси мораше од што немаше кој друг да дава голови.. Бензема и Игуаин во сите натпреварувања имаа 30+ а Виља и Санчез има под 15.. Уствари Фабрегас, Виља ни толку немаше..

Не продавај многу муда за бубрези ако не си ги знаеш фактите. Роналдо кога зимаше индивидуални, а Барса тимски, серевте за тоа дека тимска игра е ова она.. Сега Реал зема титули, одма зборите за индивидуални.

Така да седи си на твојот фан клуб и не мрси муда.
dobra konstatacija ali prodolzi da drkas na Kristina.. Messi>Ronaldo vo sekoj fudbalski pogled vo cela 2012 i kariera isto, poz

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Пиратот сакал сам да иде бе, шо се сечете толку !? 25 има веќе, доста му беа три сезони на клупа, сака да се проба да биде стандарден првотимец, а знае дека неможе да биде тоа у моменталниов Реал....

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Сериозно сте толку глупи па не сфаќате?
Подоле имате изјава од Мурињо. Гранеро е симболот на Реал. Иако не игра толку многу тој има големо влијание врз психата на другите играчи. Влечат до негде муабетите дека не губиме многу во играчки кадар ама да трескате дека Лас е подобар од него, се гледа колку следите од Реал.
Гранеро е поим како треба да изгледа еден играч во смисла на скромност и на искористување на шансите. Тој е пример за сите од Кастиља. Секогаш кога добиваше шанса си беше доследен на она што го може. Лас е тема на разговор после секоја утакмица, за тоа колку е лош во она што го прави.
Доживеав и да прочитам дека Лас заслужува повеќе од Гранеро да биде во Реал. Nothing to do here.
Биди мирен нема потреба од навреди од типот на "глуп" и слично. Нигде го немам спомнато Ласана у моите мислења за Гранеро.

Kajgana Shop

На врв Bottom