- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Кај може кај нас да се најдат Pall Mall цигари?
Оцет од диви јаболка, имаше порано во СуперТинекс. Тоа порано беше отприлика пред 1 година.Kade mozam da najdam organski jabolkov ocet ?
На тезгите на Бит Пазар ги имам видено некаде 50 денариКаде можам да најдам US to EU конвертор за адаптер, и што цена се?
Нешто налик на ова.
На зелен пазар во дуќаните кај што продаваат брусница, виталија, бадеми...пола литар од диви јаболка во пластични шишиња е 70 денари, во стаклено 250 мл е 70 денари. За производител не прашав.Kade mozam da najdam organski jabolkov ocet ?
Вакво нештоКаде можам да најдам US to EU конвертор за адаптер, и што цена се?
Нешто налик на ова.
Мислам дека послем 15 септември ќе ја пуштат во продажба по книжари(така слушнаф муабети), инаку и мене ме заинтересира книгатаПред некое време во Вест имаше дека некој (стварно не ми текнува кој беше ама ) напишал книга за Борис Трајковски и авионската несреќа и сега ја издал,па дали знае некој каде може да се најде таа книга?
Во Рамстор.Лакосте маици каде се продаваат во Скопјево ? Има нешто близу центар или ?
Кај зелено пазарче,дуќанот се наоѓа во една од тие 12 катниците.Две маици иам напраено,после 2 години нејќе да чуе за излижување или одлупување на печатеното.Не знам на други места какво е али не може мислам да биде подобро од ова.Некаде каде што се печатат маици, ама не после 2 перења да излезе печатеното, ми треба нешто коска.
Во рамстор имаш Lacoste спреми си околу 7500 денари за една маица на краѓњаЛакосте маици каде се продаваат во Скопјево ? Има нешто близу центар или ?