Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Абе жално е за Жулионе ама и он не прифатил да игра под помала плата, што да му праиме сеа. Мене не ми е јасно што изиграва таа жена му, секретарка ли му е? Неможе Цезар сам да даде изјава? Овие неколку дена прочитав 120000033 изјави на жена му и 0 изјави на Цезар. :D
МАИКОООООООН, повикан е за утре што значи останува, е сега ќе имаме убиствена пробивност по двете страни, од лево Переира од десно Маикон.
Еве ти изјава од него
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4510622/Julio-Cesar-QPR-transfer-is-a-surprise.html

Како да даде изјава кога немаше ништо официјално , немаше за што да даде изјава ...
Истеран беше ко куче тоа е факт ...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Абе жално е за Жулионе ама и он не прифатил да игра под помала плата, што да му праиме сеа. Мене не ми е јасно што изиграва таа жена му, секретарка ли му е? Неможе Цезар сам да даде изјава? Овие неколку дена прочитав 120000033 изјави на жена му и 0 изјави на Цезар. :D
МАИКОООООООН, повикан е за утре што значи останува, е сега ќе имаме убиствена пробивност по двете страни, од лево Переира од десно Маикон.
а тоа што сме минус двајца во одбрана ? а тоа што сме минус двајца во одбрана ? со две топки да не играме па пробивност по двете страни да имаме ? знаете дека со ранокија и со силвестре ќе останеме позади така ? му текна ли на некој дека ќе играме со занети у средина ? дека цела игра може да ни страда поради тоа ? или ајде имаме двајца топ офанзивни бекови (oд кој едниот рака на срце две години не реал од глава да го тргне) па ајде бринг он барселона ... ништо не правиме ако остане мајкон.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Работата за Маикон е најверојатно готова, оди во Сити. Интер наводно се согласиле за 4 милиони со бонуси..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.151
yup, so sreka neka mu e, ima da gazi tamu, ke go vrati primatot najbolji desen bek na planetava iako degenite imaa odlicni fudbaleri za toj del od terenot vaka ke gi izgushat.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
yup, so sreka neka mu e, ima da gazi tamu, ke go vrati primatot najbolji desen bek na planetava iako degenite imaa odlicni fudbaleri za toj del od terenot vaka ke gi izgushat.
А Интер што ќе праи со десната бековска позиција?

Склопивте ептен солиден тим па баш ме заинтересира ова?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299

Занети ќе си се врати на десен бек
Имаме и доволно замени во Џонатан, Мбаје, Нагатомо, па и Киву можи да игра таму ако е до толку зорт работата

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571

Имаме и за таму: Занети, Џонатан, Нагатомо, Мбаје.

Переира е лев бек, а лево може да играат и Нагатомо, Мбаје и Занети.

Или: Переира само лев бек, Џонатан само десно, а останатите(Занети, Нагасаки и Мбаје) може секоја позиција да ја играат. (исто и Жуан може бек да игра)...

За мене најдобро е Переира и Нагатомо да играат...

ЕДИТ: ГО ЗАБОРАВИВ КИВУ БЕ :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.151
Занети ке е стартер десно сезонава милион %, топлку од него во средниот ред, што е до некаде и добро, да играа во ЛШ немаше да се согласам со ова вака ќе ја изгура и оваа сезона и тоа ќе биде тоа од капитенот, од наредна клупа, освен сезонава ако не се прости од екипава.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.385
Поени од реакции
113.831
а тоа што сме минус двајца во одбрана ? а тоа што сме минус двајца во одбрана ? со две топки да не играме па пробивност по двете страни да имаме ? знаете дека со ранокија и со силвестре ќе останеме позади така ? му текна ли на некој дека ќе играме со занети у средина ? дека цела игра може да ни страда поради тоа ? или ајде имаме двајца топ офанзивни бекови (oд кој едниот рака на срце две години не реал од глава да го тргне) па ајде бринг он барселона ... ништо не правиме ако остане мајкон.
Како бе минус двајца во одбрана? Силвестре, Самуел, Киву, Хуан, Ранокоија малце ли се? Слабо да не е? Рачунај пред нив имаме двајца играчи кои ораат, Гаргањо и Гуарин, според мене оваа година ќе имаме доста цврста одбрана и нема така лесно да примаме голови. Лани Камби цела сезона немаше жолт картон добиено што доволно говори колку фаули имал направено, знаеш за кои фаули зборам, оние кои треба еден задњи везни да ги прави, затоа и ни маваше промаја во одбраната и не отвараа со контри екипи ко Чезена и Новара.
Ако е готова работата за Маикон нека му е со среќа, Занети ќе си игра десно додека средината ќе си дојде на место, и пак нема да е лошо во секој случај иако јас премногу посакував Маикон да остане. Не знам дали ќе имаме некогаш пак таков десен бек ко него, играчиште!

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
4 мил + бонуси и одиграни натпревари за Маикон.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Како бе минус двајца во одбрана? Силвестре, Самуел, Киву, Хуан, Ранокоија малце ли се? Слабо да не е? Рачунај пред нив имаме двајца играчи кои ораат, Гаргањо и Гуарин, според мене оваа година ќе имаме доста цврста одбрана и нема така лесно да примаме голови. Лани Камби цела сезона немаше жолт картон добиено што доволно говори колку фаули имал направено, знаеш за кои фаули зборам, оние кои треба еден задњи везни да ги прави, затоа и ни маваше промаја во одбраната и не отвараа со контри екипи ко Чезена и Новара.
Ако е готова работата за Маикон нека му е со среќа, Занети ќе си игра десно додека средината ќе си дојде на место, и пак нема да е лошо во секој случај иако јас премногу посакував Маикон да остане. Не знам дали ќе имаме некогаш пак таков десен бек ко него, играчиште!
зборам за кога ќе напаѓа интер ... неизбежно една страна да се форсира повеќе од другата и тука ќе се гушат и двајцата кои се безкорисни во одбрана. и кој очекуваш да ја покрие таа промаја назад освен занети. гураин никако ? е сега знаеш што значи занети во средина ... на крај краева најди некој тим што просперирал со двајца офанзивни бекови ко нашите (освен барса ама и таму абидал беше подефанзивен од другите мада целиот прв тим нив им е ко џиновски среден ред.)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne znam kolku ke bide bek Zaneti, so ogled na toa sto imame mnogu igrachi za tie pozicii. Eve Pereira go zedovme, i sega treba Zaneti da gi sedne na klupa: Nagatoko, Kivu, Juan, Jonathan, Mbaje, Kivu... Imame 8 igrachi koi se stranichni bekovi, ne moze sekogas ovie 7 da patat zaradi Zaneti... Valjda chim Strama uspea da gi izbrka Lucio, Maicon i Cesar, sigurno ima tuka nesto, ili ke dreme na klupa Zaneti ili nervite ke ni odat u kurac...

Ako Maicon e gotovo za vo City, nisto chudno od tamu da dojde Tevez. Quality wise, za poziciite shto gi igrat rechisi ist kalibar na igrachi se, samo shto Tevez e pomlad, pa + nekoi 10 milioni od Inter bi zavrshile rabota... shto znam

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
*deckotosocudennik* Официјално е за Мајкон во Сити...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Да бе, Манчини рекол или ви го даваме Тевез поклон за Маикон и наша доплата или ич не го земаме Маикон...

Kajgana Shop

На врв Bottom