Барселона - Реал Мадрид [ЕЛ КЛАСИКО], четврток, 23.08, 22:30

Кој ќе биде победник во првиот дуел?

• Вкупно гласачи
    119
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
:facepalm: (Најголемиот фејспалм во историјата)
Ваљда не ме сфати сериозно...........или ме сфати(па не можам да помогнам). Претерувам некогаш со е..ениов сарказам, знам....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Тито Виланова: „Пред се, честитки за Реал за освојоувањето на титула од Суперкупот.“

„Ова е, најверојатно, еден од деновите во кој најмногу сум горд на своите играчи. Со 10 играчи, на Бернабеу, имавме 5 добри шанси.

Чави Ернандес: „Лошо влеговме во натпреварот. Алвеш се повреди во последната минута, а Алба мораше да игра без загревање. Грешките не чинеа.“

„Им честитам на Реал Мадрид за титулата од Суперкупот.“

Eve vaka se prima dostoinstveno poraz a ne da se place i kuka i zali po sudii kako Murinjo
Да да батка, доста достоинствено е ова:

Tito Vilanova: "The grass was dry, that worked against us"

(y)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Да да батка, доста достоинствено е ова:

Tito Vilanova: "The grass was dry, that worked against us"

(y)
Сепак најважно е што честита, а не ко Мурињо кој секогаш плука по судиите. Да бидеме реални Мурињо никогаш не честитал победа!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Сепак најважно е што честита, а не ко Мурињо кој секогаш плука по судиите. Да бидеме реални Мурињо никогаш не честитал победа!
Не го правдам ја Мурињ за тоа де. Само си кажувам дека и Пеп и Тито не се светци какви што ги правите, т.е. каков што го правевте Пеп...

Иначе, денеска клучно за лошата игра на Барса, освен Кедира кој го имаше секаде :D, беше отсуството на Алвес. Трубев порано дека Алвес е клучен за Барса на ниво на Меси, и еве сеа ми се докажа теоријата. :P

Без него нема ширина у играта, сите се напикани у средина. Алба нешто пробуваше, но не е угиран како што е Алвес... :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Да тепаше Барса, сега ќе фрчеа коментари у стилот: “Гледајте какво педерче е Роналдо“ и слично :)
Немаше да се криви ниту едниот...пошто и двајцата се игнорираат!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не го правдам ја Мурињ за тоа де. Само си кажувам дека и Пеп и Тито не се светци какви што ги правите, т.е. каков што го правевте Пеп...

Иначе, денеска клучно за лошата игра на Барса, освен Кедира кој го имаше секаде :D, беше отсуството на Алвес. Трубев порано дека Алвес е клучен за Барса на ниво на Меси, и еве сеа ми се докажа теоријата. :P

Без него нема ширина у играта, сите се напикани у средина. Алба нешто пробуваше, но не е угиран како што е Алвес... :)

Нормално, никој нема да се радува што изгубил од ривалот, но барем во јавност покажи малце доблест и честитај.

Иначе да...Алвес фалеше и тоа повеќе во одбрана фалеше отколку во напад. Роналдо и Марсело си играа курташак со Адриано!

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
ШТА ЌУТИТЕ БРЕЕ?!?!?!?! ШТА ЌУТИТЕ ПИ*** ЦИГАНСКЕ?!?!?!?!?!

ХАХАХААААААААААААААААААААААААААА

Тешите се до утре,абе до кога сакате дека не е битен трофејов или пак дека сте ги надиграле со 10 играчи!!!
Хахахахха

Шта то пада? Пада БАРСА?!?!?!?! ХАХХАХАХАХХАХА

Ајде аривидерчи навивачи на барса од 2009 ;) Имајте убава вечер! :D:D:D

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Не ми е јасно како не сфативте до сега дека Мурињо си ги брани секогаш играчите. Со тие негови игри што ги прави за да ги напаѓа судиите си ги брани своите играчи од притисокот кој го имаат. Со тоа негово да се прави жртва после секоја лоши изиграна утакмица прави голема работа во соблекувалната. Не само затоа што е тренер во Реал, тоа се случуваше и во Интер и во Челзи. Едноставно си ја знае работата човекот па сега може да го мразат другите ама него не го боли ич.
Исто ти е со Бускец во Барса. Со глумата има изнудено многу победи за Барса, црвени картони и други глупости. Значи губи на репутација кај другите, ама на крај тој излегува победник.
Гледајте малце и од таа страна. Не само плачко, оваков онаков. Бидете сигурни да беше тренер на Барса ќе го правеше истото и кај вас. Има сфатено како функционира оваа работа па затоа и ја искористува максимално.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
ХАХАХА имај и ти ( и јас вака сум се смеел кога бев 7мо одделение и кога роналдињо ве шараше), подоцна сфатив дека во реалноста не се смеам со хахаха, па престанав да ги употребувам тоа иксовите со малку А меѓу нив.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не ми е јасно како не сфативте до сега дека Мурињо си ги брани секогаш играчите. Со тие негови игри што ги прави за да ги напаѓа судиите си ги брани своите играчи од притисокот кој го имаат. Со тоа негово да се прави жртва после секоја лоши изиграна утакмица прави голема работа во соблекувалната. Не само затоа што е тренер во Реал, тоа се случуваше и во Интер и во Челзи. Едноставно си ја знае работата човекот па сега може да го мразат другите ама него не го боли ич.
Исто ти е со Бускец во Барса. Со глумата има изнудено многу победи за Барса, црвени картони и други глупости. Значи губи на репутација кај другите, ама на крај тој излегува победник.
Гледајте малце и од таа страна. Не само плачко, оваков онаков. Бидете сигурни да беше тренер на Барса ќе го правеше истото и кај вас. Има сфатено како функционира оваа работа па затоа и ја искористува максимално.
Во право со до некаде со ова не викам не, ама шо претерува - претерува.
Туку само јас ли го приметив Tu eres loco моментот од страна на Пепе кон Санчез мислам дека беше :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom