Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.631
- Поени од реакции
- 31.838
Ваљда не ме сфати сериозно...........или ме сфати(па не можам да помогнам). Претерувам некогаш со е..ениов сарказам, знам....(Најголемиот фејспалм во историјата)
Ваљда не ме сфати сериозно...........или ме сфати(па не можам да помогнам). Претерувам некогаш со е..ениов сарказам, знам....(Најголемиот фејспалм во историјата)
Да да батка, доста достоинствено е ова:Тито Виланова: „Пред се, честитки за Реал за освојоувањето на титула од Суперкупот.“
„Ова е, најверојатно, еден од деновите во кој најмногу сум горд на своите играчи. Со 10 играчи, на Бернабеу, имавме 5 добри шанси.
Чави Ернандес: „Лошо влеговме во натпреварот. Алвеш се повреди во последната минута, а Алба мораше да игра без загревање. Грешките не чинеа.“
„Им честитам на Реал Мадрид за титулата од Суперкупот.“
Eve vaka se prima dostoinstveno poraz a ne da se place i kuka i zali po sudii kako Murinjo
Сепак најважно е што честита, а не ко Мурињо кој секогаш плука по судиите. Да бидеме реални Мурињо никогаш не честитал победа!Да да батка, доста достоинствено е ова:
Tito Vilanova: "The grass was dry, that worked against us"
Честиташе со ГетафеСепак најважно е што честита, а не ко Мурињо кој секогаш плука по судиите. Да бидеме реални Мурињо никогаш не честитал победа!
Да тепаше Барса, сега ќе фрчеа коментари у стилот: “Гледајте какво педерче е Роналдо“ и слично
Не го правдам ја Мурињ за тоа де. Само си кажувам дека и Пеп и Тито не се светци какви што ги правите, т.е. каков што го правевте Пеп...Сепак најважно е што честита, а не ко Мурињо кој секогаш плука по судиите. Да бидеме реални Мурињо никогаш не честитал победа!
Немаше да се криви ниту едниот...пошто и двајцата се игнорираат!Да тепаше Барса, сега ќе фрчеа коментари у стилот: “Гледајте какво педерче е Роналдо“ и слично
Епа користете шанса беДа тепаше Барса, сега ќе фрчеа коментари у стилот: “Гледајте какво педерче е Роналдо“ и слично
Не го правдам ја Мурињ за тоа де. Само си кажувам дека и Пеп и Тито не се светци какви што ги правите, т.е. каков што го правевте Пеп...
Иначе, денеска клучно за лошата игра на Барса, освен Кедира кој го имаше секаде , беше отсуството на Алвес. Трубев порано дека Алвес е клучен за Барса на ниво на Меси, и еве сеа ми се докажа теоријата.
Без него нема ширина у играта, сите се напикани у средина. Алба нешто пробуваше, но не е угиран како што е Алвес...
Во право со до некаде со ова не викам не, ама шо претерува - претерува.Не ми е јасно како не сфативте до сега дека Мурињо си ги брани секогаш играчите. Со тие негови игри што ги прави за да ги напаѓа судиите си ги брани своите играчи од притисокот кој го имаат. Со тоа негово да се прави жртва после секоја лоши изиграна утакмица прави голема работа во соблекувалната. Не само затоа што е тренер во Реал, тоа се случуваше и во Интер и во Челзи. Едноставно си ја знае работата човекот па сега може да го мразат другите ама него не го боли ич.
Исто ти е со Бускец во Барса. Со глумата има изнудено многу победи за Барса, црвени картони и други глупости. Значи губи на репутација кај другите, ама на крај тој излегува победник.
Гледајте малце и од таа страна. Не само плачко, оваков онаков. Бидете сигурни да беше тренер на Барса ќе го правеше истото и кај вас. Има сфатено како функционира оваа работа па затоа и ја искористува максимално.