Секако дека не е, мене највеќе од сите старци Станкович ме нервира него муабетот за Цезар ми е дека тимов не трпи преголема загуба, т.е. не знам ни дали трпи со оглед на тоа дека Цезар е познат како киксер и знае да направи некои чудни одлуки. За мене ќе остане секогаш како еден од најдобрите голмани кои бранеле за Интер, емотивно можеби најповрзан беше со клубот и со навивачите али јебеш га, неможе сите играчи да се вечни во еден тим, мора некогаш да се случат и промени. Ханданович е одлична замена, доста стабилен голман, е сега останува да го потврди тоа со понатамошните настапи во Интер.
Ама и не знаеме колку му били понудено на Цезар,џабе го напаѓате.Мислам дека и никогаш јавно нема да се каже колку му било понудено баш од причина што навивачите може да повлечат некој потег после тоа ако се дознае,а сите знаеме колку се луди.Цезар ако сакаше ќе кажеше колку му нуделе и зошто не му одговара,ама не е платеник како повеќето фудбалери денеска,но очигледно му понудиле некои срамни примања за неговото реноме.
Кога може една стока што повеќе од пола сезона е повредена,а кога е на терен не праи ништо освен што рога топки у неповрат да има големи примања,зошто и Цезар на пример не зема 3 милиони по сезона,посекако ги заслужува тие три милиони.
Да не беа некои од неговите “чудни“ одбрани,можеби и немаше да видиме триплете никогаш.
А дека и грешки правеше,не го спорам тоа,впрочем човечки е да се греши.
П.С Како само го избркаа,како куче во буквална смисла на зборот,не сакам да сум во негова кожа моментално.
П.П.С може ќе ви збучи малку педерски,ама преска пуштив солзи додека го гледав клипот...такво голманиште,посветен на клубот 24\07,во прекрасни односи со играчите,да го избркаш,тоа е нешто невидено.