Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
Сакам да бидам мудар како Соломон, озбилен сум

Највечи фраер у маало.

Сакам да бидам пензионер,
и да земам пензија 48 години-како дедо му на АЦИД.

Немаш муда да го повлечеш орозот, едно е да ја гледаш жртвата преку мушичка или да пукаш по флеш-от од кај што пукаат а друго е да го гледаш в лице и да пресудиш-на крај краеви го спасуваш ако го убиеш,добра варијанта е рана во црниот дроб=10 минути живот а ќе знае дека ќе умре,ако сакаш да се мачи солидна мета е Карлицата треба година да се опорави,болки,можен инвалидитет докажано во виетнам.

А јас....мојот сон беше реалност чиста реализација-фер плеј Bulls eye, но за среќа јас ја уништив....го уништив мојот сон ама не жалам.

Адвокат. Само здравје, другото че биди.

Најреално едно е преку мушичка друго е оптички, токму во беслан имаше случај за време на акцијата откако бубитрапсот беа активирани и експлозивот па започнаа престрелките да едно девојче кое учи излезе од прозорецот надвор-снајперист забележал и имал две опции

-Да пука во ногата на девојчето со Драгунов и гарант да го осакати и изрезиили Спецназ или

-Да пријави и да го остави да се врати внатре кај терористите.

Ти што би направила-би го упуцала 10 годишното девојче во екстремитет(за да го спасиш од терористите) со мнооогу смртоносна муниција, кинетичката енергија е доволна да сјебе екстремитет целосно.

и Ќе пукаш??
--- надополнето: 29 август 2012 во 21:03 ---
Адвокат. Само здравје, другото че биди.

Сотона;)

Најреално едно е преку мушичка друго е оптички, токму во беслан имаше случај за време на акцијата откако бубитрапсот беа активирани и експлозивот па започнаа престрелките да едно девојче кое учи излезе од прозорецот надвор-снајперист забележал и имал две опции

-Да пука во ногата на девојчето со Драгунов и гарант да го осакати и изрезиили Спецназ или

-Да пријави и да го остави да се врати внатре кај терористите.

Ти што би направила-би го упуцала 10 годишното девојче во екстремитет(за да го спасиш од терористите) со мнооогу смртоносна муниција, кинетичката енергија е доволна да сјебе екстремитет целосно.

и Ќе пукаш??
--- надополнето: 29 август 2012 во 21:03 ---

Сотона;)
Зависи како гледаш...........компензација.

манИкенка или ангел на ВиктоЛијас СикЛет :pipi:

Wine and food degustator, говач, уметник, социолог, културолог, антрополог, аниматор, туристички водич, биолог, или поедноставно (и сумирано во еден збор) гастроном :)

Сакам да сум Бетмен. А и не ќе биде лошо да сум космонаут или пилот. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom