Фан Клуб: Челзи

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Мислам дека Агент 49 има најверодостојни информации од „Triball Football“, а пред два часа на неговиот твитер акаунт објави:

Football Agent@FootballAgent49
Falcao is a Chelsea player!! If there is no mention of this in the press by Thursday 22:00 BST I will delete my account.“
:pos: има уште еден 007 така нешто и тој ќе го избришел ако не дошол Хулк.

В

Ваздух

Гостин
За да истиов агент пише пред некој момент, дека фино се забављал изминативе два-три месеци, дека е 18 годишно момче кое измислувало работи за да види до каде можат луѓето идиоти да одат и веруваат.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Мислам дека Агент 49 има најверодостојни информации од „Triball Football“, а пред два часа на неговиот твитер акаунт објави:

Football Agent@FootballAgent49
Falcao is a Chelsea player!! If there is no mention of this in the press by Thursday 22:00 BST I will delete my account.“
This is for all those who listen to the ITKs and agents on twitter

Hey Guys,
I am writing to tell you that, no, I am not a 'Football Agent' or 'ITK.' I am infact an 18 year old and I have been fooling all of you gullible idiots with my fake stories for the past 2 months.
I started out when I was bored one evening and I never once thought that I could get 43k followers. I feel my twitter experience has been very successful with some of my 'Stories' even trending 5th in the world. I'm proud to say that I haven't had even one transfer scoop in my time yet people still say im more reliable than Sky Sports News and the BBC. Laughable.
Some of my personal highlights were the Kaka and Falcao stories which were completely made up. The Daily Mail even wrote an article based on my Kaka tweets and the 2 journalists who wrote it were following me. The Falcao story was possibly my favourite. Last night it was trending worldwide for over an hour and for over 3 hours in Spain and in the UK.
Another fascinating thing about my time on twitter was how some top respected journalists believed my rubbish and even used me as a news source.
Whilst I am here I can also point out there is no such thing as an ITK or Agent on twitter, anyone with an IQ in double figures would realise this. @Agent_NCP , @EPL_Source and @Agent_ITK are all just poor versions of myself who would be nothing without begging me for shoutouts. @Backpage is another clown who stole my fake stories everyday and passed them off as their own.
Im not sorry for wasting everybody's time, you should have realised I was a fake when I got all of my stories wrong and deleted countless tweets. I still cant believe that, I, personally have been trending in Manchester, Leeds, Ireland, Nigeria and South Africa. Perhaps I do feel a bit sorry for the guy who got 'Falcao 20' printed on his Chelsea top.
I have really enjoyed my time on twitter, especially winding up Everton and Tottenham fans on a daily basis. You idiots must have realised I was a fake when I linked your team with every player possible in the hope that one move would happen.
My time has now come to and end and I hope to enjoy the last few days of the transfer window without making up rumours myself. Thank you to whoever followed me and retweeted my garbage, it was really appreciated. Goodbye Everyone

Regards, @FootballAgent49 (The Boss)
Sry шо ви упаднав во фан-клубот, само сакав да го потврдам мислењето на Ваздух

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
За да истиов агент пише пред некој момент, дека фино се забављал изминативе два-три месеци, дека е 18 годишно момче кое измислувало работи за да види до каде можат луѓето идиоти да одат и веруваат.
Абе ја го отворив текстот, но кога видов колку е голем, не ни помислив да го читам... Лошо, лошо! :tapp:

В

Ваздух

Гостин
Абе ја го отворив текстот, но кога видов колку е голем, не ни помислив да го читам... Лошо, лошо! :tapp:
Затоа само се верува на Скај, и ЕСПН до некаде. И секако, ништо здраво за готово. Ќе си чекате информации од прва рака, официјалниот сајт на Челзи :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
А бе баталете агенти такви чуда све тоа се деца некои како што и Џену би ви рекла..
Јас на твитер следам еден акаунт на еден што не ни вика дека е агент.Вика дека е навивач на Челзи и има некој што работи во Челзи и така некако демек добивал инсајдерски податоци.
Тој до сега неколку пати беше во право така да јас на него му верувам.
Тој вика дека Порто прифатиле понуда од Хулк ама проблемот е во тоа што има некоја трета странка во договорот некој си рандом тим од уругвај или појма немам од каде кој што имал дел од правата врз Хулк и тие барале повеќе пари од тоа што Челзи нудел ама уште се преговара така да можно е да дојде до петок.
--- надополнето: 29 август 2012 во 17:13 ---
Еве "мојов" извор што вика:
Hulk deal is now complete bar the paper work 3rd party accepted 3mil whole thing around 38mil we now discussing with player

До сега 8 милиони барале ама еве сме им спуштиле на 3.

Верувајте или не како сакате. Најпаметно ќе видиме во петок. Ваљда можете да почекате уште 2 дена кога веќе толку време чекавме за ЛШ титула 2 дена се ништо :D :D
Тоа со агентите што викаат дека ако не се случи некој трансфер дека ќего бришат акаунтот се глупости.
Зошто? Затоа што тоа се деца што нема што да прават цело лето и се прават некои агнети ванаби.И сега почнува школо така да најнормално ќе си го избришат акаунтот и ќе си продолжат со школо :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Мора да има засилување последниот ден не е убаво да кршиме традиција макар и да земат некој цреп како лани што земаа.

H

HoT IcE

Гостин
Со оглед на тоа дека Романчо на судење доби, и сега ќе земе 3 милијарди оштета, можно е да не почести со Хулк сега, да даде крчма..:icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Kao što znate Wayne Rooney je nemilici Alexa Fergusona i kroz medije se ove godine više nego ijedne druge provlači vijest da će do kraja roka napustiti Manchester Unitedu. Evo sada čitam po britanskim tabloidima da je i Chelsea u opticaju. Pa što da ne. Domar sa Stamford Bridge je dao otkaz, taman da ga Roonieca zamjeni.

:pos:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ако дојде Хулк..Стариџ ќе лета...ама јас лично не верувам да се деси чудо...Хулк не иди ќе останиме со Стариџ а и не ми смета баш...Стариџ е добар фудбалер само нека не се занесува по толку и нека не биди себичњак.

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Со оглед на тоа дека Романчо на судење доби, и сега ќе земе 3 милијарди оштета, можно е да не почести со Хулк сега, да даде крчма..:icon_lol:
Луѓе, сфатете дека нема да земе 3 милијарди, туку нема да ги даде истите, поради тоа што го добил спорот на судот во кој тој бил обвинет.

H

HoT IcE

Гостин
Kao što znate Wayne Rooney je nemilici Alexa Fergusona i kroz medije se ove godine više nego ijedne druge provlači vijest da će do kraja roka napustiti Manchester Unitedu. Evo sada čitam po britanskim tabloidima da je i Chelsea u opticaju. Pa što da ne. Domar sa Stamford Bridge je dao otkaz, taman da ga Roonieca zamjeni.

:pos:
Таман таква фаца има еј, посељачка здравје.:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
И ете ви го и агент49
http://www.twitlonger.com/show/j322tm

А бе јас ви викам се тоа се глупости.Само мене верувајте ми :ROFLMAO:
Вистина е внучко да му веруваш на дедо :D

В

Ваздух

Гостин
Не знам што би барал Хулк во сегашниов тим сега, стварно. Ако веќе се купува напаѓач нека го купат Шурле. Барем е помлад и поевтин.
Али вие научени сте со ѕвезди јеботе... се што лета не се јаде, аман сфатете.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Не знам што би барал Хулк во сегашниов тим сега, стварно. Ако веќе се купува напаѓач нека го купат Шурле. Барем е помлад и поевтин.
Али вие научени сте со ѕвезди јеботе... се што лета не се јаде, аман сфатете.
И јас до душа не знам што ќе ни е уште еден напаѓач/десно крило кога истотот што го игра Хулк го игра и Мозес.
Реално тимов ни е супер вака како што е.За Хулк ќе дадат 40/50 милиони и после клупа ќе грее..
Ама ај да речеме Хулк е помлад од Торес па за 2-3 год ќе ни треба врвен напаѓач.
Реално не би ми пречело да го видам Хулк во Челзи ама и да не дојде не би ми пречело воопшто.

Kajgana Shop

На врв Bottom