Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
а да,ја не ти викам да не си го величаш тоти,ама онакви глупости како тоти е НАЈГОЛЕМИОТ, немој жити се.
Ивица, не приметуваш колку негативна енергија набиваш на форумов шупелко една? Цело време се ти е знаеш и се ти си во право. Дај олабави не малку, жити се!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Тоти играше во Рома, овие другите КАПИТЕНИ, како прво никогаш не би останале да играат во Рома(да биле таму), реално Рома никогаш не е имала толку компетентен тим како другите(освен кога освоија Скудето и наредната сезона)
Имаше времиња кога и другите (Интер, Милан и Јуве беа у бетер ситуација од рома па и во слична)
Занети никогаш не го напушти интер и покрај тоа што интер +10тина години незнаеше што е тоа трофеј.....
Дел Пиеро остана кога јуве ко избација во Серија Б....
Малдини остана во Милан во не така добар Период и покрај Понудата на реал кога го имаа оргиналниот Галактико тим со зидан роналдо бекам фиго и малдини бил последната алка за да се комплетира тој тим но он се разбира не прифати.... :) ова е само да ти покажам дека и они покрај се би останале во своите тимови....е сеа Јуве шо се изглупира и не го пушти Дел Пиеро да изигра уше една година и да си се пензионира таму тоа е друга приказна :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ивица, не приметуваш колку негативна енергија набиваш на форумов шупелко една? Цело време се ти е знаеш и се ти си во право. Дај олабави не малку, жити се!
знаеш колку ме заболе дали ти ширам негативна енергија???? Ама ич.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.166
знаеш колку ме заболе дали ти ширам негативна енергија???? Ама ич.
Дај бе одјеби да ти ебам тоа тролот неписмен,ми се гади да влезам во темава.Ај да реметиш некој,да се заебаваш,ок ке биде,ама вакво замарање одамна немам видено.Комплет сите не оптеретуваш,сем овие од фан клуб јуве,мада мислам дека и они од куртоазија и некој си форумџиско-другарски момент ти ги лајкуваат глупостите шо ги пишуваш.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Дај бе одјеби да ти ебам тоа тролот неписмен,ми се гади да влезам во темава.Ај да реметиш некој,да се заебаваш,ок ке биде,ама вакво замарање одамна немам видено.Комплет сите не оптеретуваш,сем овие од фан клуб јуве,мада мислам дека и они од куртоазија и некој си форумџиско-другарски момент ти ги лајкуваат глупостите шо ги пишуваш.
истото и за тебе важи,дали те замарам или не ме заболе левото маде.Ја бар пишувам факти ти и тоине од фан клуб шинетр дркате на слики од конте шо ги рпаите сами како пишува ливчиња од кладилница.
А за форумов,шо да кажам,ја да опцуев јадам бан 3 месеци,ама ти изглеа добро му го цицаш на некој админ и модератор па моеш да пуцеш.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Имаше времиња кога и другите (Интер, Милан и Јуве беа у бетер ситуација од рома па и во слична)
Занети никогаш не го напушти интер и покрај тоа што интер +10тина години незнаеше што е тоа трофеј.....
Дел Пиеро остана кога јуве ко избација во Серија Б....
Малдини остана во Милан во не така добар Период и покрај Понудата на реал кога го имаа оргиналниот Галактико тим со зидан роналдо бекам фиго и малдини бил последната алка за да се комплетира тој тим но он се разбира не прифати.... :) ова е само да ти покажам дека и они покрај се би останале во своите тимови....е сеа Јуве шо се изглупира и не го пушти Дел Пиеро да изигра уше една година и да си се пензионира таму тоа е друга приказна :)
Тоа што биле во бетер ситуација, не е ради тоа што тимот им бил слаб, на пример Интер имаше ѕверски тим од 2000 па наваму, Занети имаше ѕвезди во тимот, за Малдини и Милан немој да ми зборуваш, бидејќи во 20 фала богу и Малдини ќе налета на лоша сезона со Милан, тимот на Јуве што отиде во Сериа Б, не беше многу јак, но тоа е тим каков што Тоти секогаш имал во Рома .. Интер, Милан и Јуве имале лоши периоди, но лоши тимови никогаш немале, Тоти да ги имал тие играчи покрај себе што ги имале Занети, Малдини и Дел Пиеро, до сега 100% ќе освоел уште некоја титула .. а знаеме дека и Реал го сакаше Тоти во оној Галактикос со Роналдо, но тогаш Тоти наместо да направи трансфер даде 1мил евра од него да купи акции во Рома xD

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Занети колку што ме држи сеќавањето,одби екстра одлична понуда на времето од Реал за да се пресели таму со изјава дека е среќен во Интер и не може,нема срце да го напушти тимот,така да парите не мора да значат ништо ако играчот знае што навистина сака.
Истото важи и за Тоти,одби во неговите најдобри фудбалски години екстра понуди,ама си остана верен на Рома,но некои негови гестови не ги заборава цел фудбалски свет,иако фановите на Рома тоа го негираат.
Да се разбереме,одличен играч е Тоти,ама треба да имаш и живци да поднесуваш порази,кога некој те ебава на терен пред 50 илјади народ,преполн стадион финале на Куп и некое јако дерби (пример дриблинзите на Бало покрај аут линија кога овој му влезе со мајагери у нога).
Голем играч е Тоти,ама некои негови непромислени стартови навистина немаа смисла.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Занети колку што ме држи сеќавањето,одби екстра одлична понуда на времето од Реал за да се пресели таму со изјава дека е среќен во Интер и не може,нема срце да го напушти тимот,така да парите не мора да значат ништо ако играчот знае што навистина сака.
Истото важи и за Тоти,одби во неговите најдобри фудбалски години екстра понуди,ама си остана верен на Рома,но некои негови гестови не ги заборава цел фудбалски свет,иако фановите на Рома тоа го негираат.
Да се разбереме,одличен играч е Тоти,ама треба да имаш и живци да поднесуваш порази,кога некој те ебава на терен пред 50 илјади народ,преполн стадион финале на Куп и некое јако дерби (пример дриблинзите на Бало покрај аут линија кога овој му влезе со мајагери у нога).
Голем играч е Тоти,ама некои негови непромислени стартови навистина немаа смисла.
тоа да, таквите работи не му требаа ... еве ти еден пример, јас одам на баскет, со мене играат два слаби играча, а играм против тројка што сите тројца се подобри од моите два играча, но послаби од мене, јас во игра ги изрешетам, ама никогаш доволно за победа и тоа буди нервоза кај мене, истото е и кај Тоти .. додека Занети, Дел Пиеро и Малдини никогаш немале слаби екипи, слаби периоди ДА, но слаби екипи никогаш ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
тоа да, таквите работи не му требаа ... еве ти еден пример, јас одам на баскет, со мене играат два слаби играча, а играм против тројка што сите тројца се подобри од моите два играча, но послаби од мене, јас во игра ги изрешетам, ама никогаш доволно за победа и тоа буди нервоза кај мене, истото е и кај Тоти .. додека Занети, Дел Пиеро и Малдини никогаш немале слаби екипи, слаби периоди ДА, но слаби екипи никогаш ;)
Доста бе,Интер кога играше со Каует,со Коко,со Грешко,со Хелвег у прв состав,Занети тогаш требаше пиштол у штуцни да носи ебате :pos:
Шала на страна,добра споредба направи,ама сепак не доликува на еден голем играч такви непромислени потези од кој се згрозува цел фудбалски свет.Си остава непотребна дамка на себе која ќе трае засекогаш и ништо,ама баш ништо не може да ја избрише.
Јест да и Балотели е копиле што го зезаше покрај корнер знаменцето,ама да му влезеш со мајагери е исто како жена да му ебел пред утакмицата,па на полувреме дознал Тоти за тоа :D

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Доста бе,Интер кога играше со Каует,со Коко,со Грешко,со Хелвег у прв состав,Занети тогаш требаше пиштол у штуцни да носи ебате :pos:
Шала на страна,добра споредба направи,ама сепак не доликува на еден голем играч такви непромислени потези од кој се згрозува цел фудбалски свет.Си остава непотребна дамка на себе која ќе трае засекогаш и ништо,ама баш ништо не може да ја избрише.
Јест да и Балотели е копиле што го зезаше покрај корнер знаменцето,ама да му влезеш со мајагери е исто како жена да му ебел пред утакмицата,па на полувреме дознал Тоти за тоа :D
Пиштол во штуцни бе брат хахахахахахахаха

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
За такви играчи само Шатган некаков, по можност пумпарица. Па главата како Роберт Патрик у Терминатор да му ја стори!:icon_lol:

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Seria A продолжува со иновациите - откако се воведоа 4 и 5 судија позади головите,од годинава е дозволено и играње со рака.
Дека на јуве судат пенали непостоечки.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Seria A продолжува со иновациите - откако се воведоа 4 и 5 судија позади головите,од годинава е дозволено и играње со рака.
Дека на јуве судат пенали непостоечки.
добро и на ова одговор шо треба...да ти постирам 30тина клипови како играчи на јуве играат со рака и не е судено? дај нешо од оваа сезона сомнително... :) сеа за сеа 1-0 за вас е у такви ситуации... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom