Ивица ЈМК
Forza Juve Per Sempre!!!!
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.399
- Поени од реакции
- 270
Само идиот става играчи што немаат врска со местење во таков тим.Утепај се.Јувентус ќе формира свој втор тим, ФК Идризово
Конте, Бонучи, Пепе, Масиело..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само идиот става играчи што немаат врска со местење во таков тим.Утепај се.Јувентус ќе формира свој втор тим, ФК Идризово
Конте, Бонучи, Пепе, Масиело..

абе јас реков мош ќе изгубиме од Интер ама со три гола разлика, малку ги прецени твојтеHahah ај ај ...имаш за зимање - него сеа за у недела сакаш кладба ?
Прогнозирам 3/3+ парчиња у ваша мрежа и победа на интерако тпеаме со под 3гола дадени или изгубиме - носам слика/потпис/макар и за ѓубрентус ако требa :troll:
![]()
Без нервози, ќе освоите регионална лига беСамо идиот става играчи што немаат врска со местење во таков тим.Утепај се.![]()
епа не знам шо се палеше ти кога освојувавте регионална лига (калчо).Тој претходниот пост ти беше......неам коментар.Или и кога ќе се докаже дека некој е невин во товојот мал мозок останува дека е виновен?Без нервози, ќе освоите регионална лига бе

па вие ги дрндате само бонучи и пепе,иако дечките се ослободени.и вие нон стоп јајцава цитрони ми ги праите со тоа местење,со таа 2006 година.Тоа беше пред 6 години,пројде тоа,живејте во сгеашноста,дискутирајте за сега,не тоа само дека јуве местел.Конте ако емстел,местел коа бил тренер на сиена,не минатата година,ама вие изглеа толку имате IQ па не можете да го сватите тоа.читате суперспорт.ком.мк и од насловот шо ќе го прочитате подалеку не знаете да отидете.И по дифолт,ако Конте местел у сиена,сите се местачи од Јувентус.Абе ивица - а кога ве докажаа дека сте виновни ? пак сте невини? ко малолетничкиве низ скопјево хуху stefan-kobe
Тоа е тоа.Тоа е вашиот беден и мизерен живот,демек еј шо ќе напраиме сеа слика а у.Ние не знаеме да најдеме слика од шинтер и да псотираме тука.Шо да ви кажам,коа сте дечурлана се у главите.
Џабе ти е све другар, само се нервираш од вакви ништо друго. Уживај и остај ги, нека зборат ама баш што сакат.Тоа е тоа.Тоа е вашиот беден и мизерен живот,демек еј шо ќе напраиме сеа слика а у.Ние не знаеме да најдеме слика од шинтер и да псотираме тука.Шо да ви кажам,коа сте дечурлана се у главите.
Еден пенал досудија непостоечки револуција ркенавте.И ај пеналот да ја решеше утакмицата да ве сватам,овака што?
кој гол со парма беше од офсајд?1 непостоечки пенал ...еден непостоечки офсајд .... еден гол од офсајд ..... 1 црвен за нашите ....and life goes on ....
не можат пар дечурлана да ме изнервираат.од пред биро не знаат да станат,ќе ми тераат тука политики кој емстел,кој шо докази има,јаките правници.Да имаше судство во Италија,државата ќе им цветаше,овака иде накај грчката работа само т.е. банкрот.Џабе ти е све другар, само се нервираш од вакви ништо друго. Уживај и остај ги, нека зборат ама баш што сакат.
Ако се согласуваше цел свет, Јуве немаше да постои.Да бе , ок е - тоа што не ти трпи гзот дека тимот за кој што навиваш е местачка багра и тоа што живееш у илузија дека имате 30 (НА ТЕРЕН (нагласувам)) освоени трофеи , не не прави дечурлана кога цел свет се согласува со нас ....баш напротив.
Поздрав.