- Член од
- 12 март 2007
- Мислења
- 650
- Поени од реакции
- 73
ne e se do brojkata na albumite izdadeni, biten e kvalitetot.znam edno cudo grupi so izdale samo po 2-3 albumi ali sekoj od tie albumi e masterpiece.
Koja grupa ima najveke zlatni albumi?!?!?!?!?!???
KISS - 45, a albumi se vkupno poveke od 50
a Led zeppelin kolku albuma ima?! okolu 10... niso posebno edna pesna im e dobra i tolklu... pa i ja porano mislev neso epten dobri bile led zeppelin Gnr,,, toa nema veze... prvo slusajte gi KISS pa ke vidite kakva muzika imaat! a ne na prazno da mi zborite koga ne ste slusnale ni edna pesna od niv...
Се извинувам, но во овој прекрасен наш свет, и развигорче... Се брои само квантитетот и се вреднува само тој...ne e se do brojkata na albumite izdadeni, biten e kvalitetot.znam edno cudo grupi so
izdale samo po 2-3 albumi ali sekoj od tie albumi e masterpiece.
Од кога се оформени од тогаш спаѓаат во рок, поточно Nu MetalAma Linkin' Park ne te saka tebe.
Od koga Linkin' Park spagaat vo rok?
HardRock Aerosmith имаа еден куп албуми издадено ама пак се срање Во споредба со добрите бендови. Бројот на албуми е секогаш обратно пропорционален со квалитетот на музиката.Koja grupa ima najveke zlatni albumi?!?!?!?!?!???
KISS - 45, a albumi se vkupno poveke od 50
a Led zeppelin kolku albuma ima?! okolu 10... niso posebno edna pesna im e dobra i tolklu... pa i ja porano mislev neso epten dobri bile led zeppelin Gnr,,, toa nema veze... prvo slusajte gi KISS pa ke vidite kakva muzika imaat! a ne na prazno da mi zborite koga ne ste slusnale ni edna pesna od niv...
Хаха дечко извини ама прво ти треба да се образуваш музички... KISS не е влијателна група? Па не се тоа комерцијалки за секоја песна да им ја знаат луѓето ама прашај ти некој што се разбира у музика дали знае песни па ќе видиш. Ја мислам за тебе подобро да идеш и да ја слусаш Цеца и сите останати што не се разбирате у музика! Слушате други што ви кажуваат, а на пр. KISS не сте ги ни слушнале за да знаете.... Еее и ја ги поминав тие времиња ама веќе не слушам други си го слушам тоа што ми се свиѓа и крај!!!HardRock Aerosmith имаа еден куп албуми издадено ама пак се срање Во споредба со добрите бендови. Бројот на албуми е секогаш обратно пропорционален со квалитетот на музиката.
Не ми веруваш е па ене ти ги Nirvana :icon_mrgr, има тука и исклучоци како што се Peral Jam кој што имаат издадено преку 100 албума ама важно не се искомерцијализираа туку баш спротивно се вратија на корените и затоа го задржаа квалитетот после толку години.
Еве толку сум расположен што дури ќе ти помогнам со совет. Ако сакаш да видиш колку се познати и влијателни Kiss. Значи ќе направиш вака: дотерај се ко селско дете за на вакцина, избирчи се ако воопшто имаш брада земи си калем и тефтер со тебе и појди на улица надвор. Почни да го прашуваш народот кој ги знае кис? Најверојатно ќе ги знаат а после тоа прашај дали знаат една песна од кис? Ако 3 ти набројат по една песна имаш пиво од мене.
После истото направи го за за на пример битлси стоунси сабат, хендрикс или не знам кој било друг бенд што според тебе се срање во споредба со групата кисс ми ипејачката благица кузмановска вечер во о/апатија:pos2:.
Ај сега вечер трк до градски парк застани на колена и побарај од добрите млади деца таму малку музички дате образуваат за да не се брукаш вака ко швеќанец во германија.:wink:
Ми се допаѓа твојата смисла на хумор:pos2: Kiss не се комерцијала :pos2: јеа рајтХаха дечко извини ама прво ти треба да се образуваш музички... KISS не е влијателна група? Па не се тоа комерцијалки за секоја песна да им ја знаат луѓето ама прашај ти некој што се разбира у музика дали знае песни па ќе видиш. Ја мислам за тебе подобро да идеш и да ја слусаш Цеца и сите останати што не се разбирате у музика! Слушате други што ви кажуваат, а на пр. KISS не сте ги ни слушнале за да знаете.... Еее и ја ги поминав тие времиња ама веќе не слушам други си го слушам тоа што ми се свиѓа и крај!!!
До каде?KISS се донекаде влијателна група, ама ругање на легенди како Цепелин за да ги величиш КИСС е тотал булшит, и необјективност.
Толкав е твојот вкус, разбирање, и почит пред се кон еден добар стар легендарен рок бенд.А мене па од толку песни што имаат цепелин не ми се свиѓа ниту една(единствено Stairway to heaven им вреди, другите според мене се тапа), а од KISS ми се свиѓаат скоро сите!!!
Затоа што само таа ја имаш слушнато така пишуваш. Убаво ти напиша гижо слушај што сакаш ама не споредувај магаре и музика.А мене па од толку песни што имаат цепелин не ми се свиѓа ниту една(единствено Stairway to heaven им вреди, другите според мене се тапа), а од KISS ми се свиѓаат скоро сите!!!