- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.510
- Поени од реакции
- 114.612
За задутре ќе биде и Переира повикан?
И дали имаме некои казнети или повредени играчи освен Ханданович?
тие се играчите..Мајкон веројатно нема да игра,Самуел исто..За задутре ќе биде и Переира повикан?
Ushte e, a i zasto da ne dojde, privrzan e za Real bajagi, a i Mur mu e tamu, da se prisetat na denovite koga razaraa niz Evropa i pribiraa zlaten nakit na grudi.Прегледај го приврзокот 48221
Фиго е уште директор или нешо такво у Интер нели !? Сликава е од денеска, не верувам дека дошол само заради „навивање“.
Имаше нешто пред некое време дека можно е во Ѕвезда да се врател ама изгледа ништо од тоа. Што сака нека биде само нека не игра, да не го гледам прва постава како ми се влече по терен.тие се играчите..Мајкон веројатно нема да игра,Самуел исто..
и што се случува со дедо Станкович??..ќе се оди.ќе игра што ќе прави човекот?
Ushte e, a i zasto da ne dojde, privrzan e za Real bajagi, a i Mur mu e tamu, da se prisetat na denovite koga razaraa niz Evropa i pribiraa zlaten nakit na grudi.
p.s.
el traidor ( ova protiv Barca koga igraa )
Шо ке ни е Афелај па сеа???Нели напаѓач ке земавме?Ако дојде овој,Кутињо и Алварез нека ги пакуваат куферите одма,а тоа воопшто не ми се свиѓа.Афелај се најавува ко евентуално последно засилување за тимов, not bad, not bad at all, а постои и простор Маикон да остане, не дошла сериозна понуда за него па можно е да го продолжат договорот со него, е тек ова да се деси ...
Lele be, uste vi smeta vakov igrac, pa bolje visok da se nego li da palime sveki nekoj napred da ne se ispovredi, Afelaj igra bocno vo napad, Palacio vo vakov slucaj ke e zamena za Milito, odnosno, ko Eto sto bese, igrase ko krilo a koga Milito ne igrase, bese najisturen, do dusa Mur vo Serija A igrase 4312.Шо ке ни е Афелај па сеа???Нели напаѓач ке земавме?Ако дојде овој,Кутињо и Алварез нека ги пакуваат куферите одма,а тоа воопшто не ми се свиѓа.
Kutinjo ne e, a Afelaj i Palacio se? Ama realen bidi... Afelaj koj ne videl treva asalno veke 2 godini...Coutinho i Alvarez i onaka ne se materijal za 30 plus tekmi ko starteri vo edna sezona, ne seuste, ne za tim ko Inter, realni da bideme.
Za razlika od Coutinho da, Afelaj veke e so asalno iskustvo na visoko nivo, dobivase sansi od Pep od klupa i odlicno gi koristese, so Real asistirase na Bernabe vo LS, dal za prviot gol ili vtoriot ne mi teknuva, prv izbor bese i za reprezentacija mada ova bese greska od trenerot, kako i da e, da se oslonis na Coutinho od ovaa sezona e nonsens.Kutinjo ne e, a Afelaj i Palacio se? Ama realen bidi... Afelaj koj ne videl treva asalno veke 2 godini...
De be sto vi smeta, у пм.Ќе потпишеме петиција за Син да пишува повторно на кирилица
Па дека е болен минимум 15м ке бара.Нека го земат Абел хернандез од Палермо и нека не серат ! Во спротива нека оди оној Џонатан за да ја намалиме цената , пошто Зампарини е болен човек !