Општи дискусии за ТВ серии

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
Стварно не знам каде да прашам, па ајде овде.. Знае ли некој каде да најдам линкови за Дрим Тим серијата.. (Харчестер Јунајтед).. Ептен ми беше интересна како помал, сакам убаво да ја изгледам.. :) Одговор може и по ПП, нема проблем.. Фала.. :)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.751
Има шанси да ја најдам Frasier 1 сезона на торент? Саат време барам ниеден не работи.
Пишете ми порака ако имате. :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Некој ја гледал ли?
..засега се 4 епизоди...
.. .. вреди ли да се симне и гледа!

M

MrzaRules

Гостин
Стварно не знам каде да прашам, па ајде овде.. Знае ли некој каде да најдам линкови за Дрим Тим серијата.. (Харчестер Јунајтед).. Ептен ми беше интересна како помал, сакам убаво да ја изгледам.. :) Одговор може и по ПП, нема проблем.. Фала.. :)
Еве нешто, се надевам колку толку ти помогнав.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Има шанси да ја најдам Frasier 1 сезона на торент? Саат време барам ниеден не работи.
Пишете ми порака ако имате. :)
Па мене така ми е симната, ама пред некоја година. Само знам имаше многу малце сидери и баеги време ми се спушташе.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.025
Imam simnuvano od zamunda pred 2 meseci prva od Frasier, idese so full, malce samo se cekase da startuva. Sega neznam kako e.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Добро од каде ја имате спуштено Six Feet Under?
Од замунда линковине се мизерија, сликана како од турско да е.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.751
Се снајдов со Фрејзер некако, прво ептен споро почна па после присотјно се убрза. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.025
Ја гледам the ricky gervais show, многу е добра, освен глупите акценти и досадното смеење на Рики
Најдобриот момент:
Ова Мац еднаш мислам го препорачуваше.. тогаш неможев да ja сварам. Сериозно вреди, или нешто над просек у споредба со тоа што искача?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Ова Мац еднаш мислам го препорачуваше.. тогаш неможев да го сварам. Сериозно вреди, или нешто над просек у споредба со тоа што искача?
Вреди оти е анимирана верзија. Не би ја слушал радио верзијата
Двајца blokes исмејуваат глуп човек (плус тука е и досадната смеа на Рики). Изгледај два-три клипа па ќе процениш, ама во споредба со тоа што има многу малку анимирани серии, give it a try :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Стварно има потенцијал да иритира смеењето на Ricky, ама мене пак никогаш не ми здосадило, само повеќе ме терало да се смеам for some reason. (Па во Louie кога глумеше доктор и умираше од смеење :pos:).
wot Ако си гледал што било од Gervais и ти било смешно не би требало да имаш проблем со серијава. И онака послабо ги пратите британскиве серии, смени малце.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.025
Стварно има потенцијал да иритира смеењето на Ricky, ама мене пак никогаш не ми здосадило, само повеќе ме терало да се смеам for some reason. (Па во Louie кога глумеше доктор и умираше од смеење :pos:).
wot Ако си гледал што било од Gervais и ти било смешно не би требало да имаш проблем со серијава. И онака послабо ги пратите британскиве серии, смени малце.
Знаеш ти шо пратиме, идеш само коа има GoT. :P

Ricky сум го глеал у Office UK и Extras. И Invention of lying. Појава ми е ептен. Што не гарантира само ако го слушам. Ќе ја ѕирнам деновиве.

Kajgana Shop

На врв Bottom