Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно не знам каде да прашам, па ајде овде.. Знае ли некој каде да најдам линкови за Дрим Тим серијата.. (Харчестер Јунајтед).. Ептен ми беше интересна како помал, сакам убаво да ја изгледам.. :) Одговор може и по ПП, нема проблем.. Фала.. :)

Има шанси да ја најдам Frasier 1 сезона на торент? Саат време барам ниеден не работи.
Пишете ми порака ако имате. :)

Стварно не знам каде да прашам, па ајде овде.. Знае ли некој каде да најдам линкови за Дрим Тим серијата.. (Харчестер Јунајтед).. Ептен ми беше интересна како помал, сакам убаво да ја изгледам.. :) Одговор може и по ПП, нема проблем.. Фала.. :)
Еве нешто, се надевам колку толку ти помогнав.

Има шанси да ја најдам Frasier 1 сезона на торент? Саат време барам ниеден не работи.
Пишете ми порака ако имате. :)

Па мене така ми е симната, ама пред некоја година. Само знам имаше многу малце сидери и баеги време ми се спушташе.

Imam simnuvano od zamunda pred 2 meseci prva od Frasier, idese so full, malce samo se cekase da startuva. Sega neznam kako e.

Добро од каде ја имате спуштено Six Feet Under?
Од замунда линковине се мизерија, сликана како од турско да е.

Се снајдов со Фрејзер некако, прво ептен споро почна па после присотјно се убрза. :)

Ја гледам the ricky gervais show, многу е добра, освен глупите акценти и досадното смеење на Рики
Најдобриот момент:

Ова Мац еднаш мислам го препорачуваше.. тогаш неможев да ja сварам. Сериозно вреди, или нешто над просек у споредба со тоа што искача?

Ова Мац еднаш мислам го препорачуваше.. тогаш неможев да го сварам. Сериозно вреди, или нешто над просек у споредба со тоа што искача?
Вреди оти е анимирана верзија. Не би ја слушал радио верзијата
Двајца blokes исмејуваат глуп човек (плус тука е и досадната смеа на Рики). Изгледај два-три клипа па ќе процениш, ама во споредба со тоа што има многу малку анимирани серии, give it a try :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Стварно има потенцијал да иритира смеењето на Ricky, ама мене пак никогаш не ми здосадило, само повеќе ме терало да се смеам for some reason. (Па во Louie кога глумеше доктор и умираше од смеење :pos:).
wot Ако си гледал што било од Gervais и ти било смешно не би требало да имаш проблем со серијава. И онака послабо ги пратите британскиве серии, смени малце.

Стварно има потенцијал да иритира смеењето на Ricky, ама мене пак никогаш не ми здосадило, само повеќе ме терало да се смеам for some reason. (Па во Louie кога глумеше доктор и умираше од смеење :pos:).
wot Ако си гледал што било од Gervais и ти било смешно не би требало да имаш проблем со серијава. И онака послабо ги пратите британскиве серии, смени малце.

Знаеш ти шо пратиме, идеш само коа има GoT. :P

Ricky сум го глеал у Office UK и Extras. И Invention of lying. Појава ми е ептен. Што не гарантира само ако го слушам. Ќе ја ѕирнам деновиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom