UEFA Super Cup 2012 [Chelsea - Atletico Madrid]

Кој ќе го освои Супер Купот?

• Челси

Гласови: 71 49,7%
  • Атлетико Мадрид

Гласови: 72 50,3%

• Вкупно гласачи
    143
Статус
Затворена за нови мислења.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
УЕФА Супер Куп или така наречен Еврпски Супер Куп е годишен фудбалски натпревар помеѓу актуелните шампиони од Лига на Шампиони и Лига Европа. Оваа година Супер Купот ќе се одигра помеѓу шампионот на ЛШ Челси, и победникот на ЛЕ Атлетико Мадрид.
Super copa.jpg
Натпреварот ќе се одигра на Stade Louis II во Монако на 31.08.2012 (Петок) со почеток од 20:45 часот.

Мислам дека не треба некоја голема најава. Да оставиме на дискусијата која следи. Доколку некој сака да прочита нешто повеќе за натпреваров на Англиски еве линк.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Овие од шпанска федерација нормални се? Со цел памет денеска го закажале Атлетик-Атлетико а во петок Супер куп треба да играат :tapp:
За натпреварот:Очекувам победа и зголемување на колекцијата на трофеи.Челзи веќе има освоено Супер куп и тоа токму против мадридски противник така да .... :D
Торес токму во дресот на Атлетико стана познат така да очекувам да не се радува на головите :)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
РДМ рече дека ќе игра со најдобриот тим,не знам во каква форма се А.Мадрид баш ме интересира како ќе изиграат денес но мислам дека ќе ги тепаме како од шала:D

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Зошто на ОБН мечот го најавуваат како ''Задњи УЕФА Супер Куп у Монаку'' ? Ќе го менуваат градот домаќин или пак ќе го укинат на цело ?!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.922
Поени од реакции
16.193
Зошто на ОБН мечот го најавуваат како ''Задњи УЕФА Супер Куп у Монаку'' ? Ќе го менуваат градот домаќин или пак ќе го укинат на цело ?!
Oти 2013 ќе се игра во Прага, на овој стадион..

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Победа на Челзи.....Hazard е разигран.....Нињо исто.... Победа 2:1

Jack Nolan

Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Овие од шпанска федерација нормални се? Со цел памет денеска го закажале Атлетик-Атлетико а во петок Супер куп треба да играат :tapp:
За натпреварот:Очекувам победа и зголемување на колекцијата на трофеи.Челзи веќе има освоено Супер куп и тоа токму против мадридски противник така да .... :D
Торес токму во дресот на Атлетико стана познат така да очекувам да не се радува на головите :)
Е ајде де, според мене требаше да играме во саботата најкасно вчера. Ама шо ќе се прај од денес па до 3 септември 3 натпревари...(n)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Е ајде де, според мене требаше да играме во саботата најкасно вчера. Ама шо ќе се прај од денес па до 3 септември 3 натпревари...(n)
(n)(n)(n) Па вие и во понеделник сте имале меч ццц катастрофа.. а јас па мислев дека ФА биле тапа..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
А Билбао што играше во четврток(и пак ќе игра сега) не е битно?

Jack Nolan

Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
(n)(n)(n) Па вие и во понеделник сте имале меч ццц катастрофа.. а јас па мислев дека ФА биле тапа..

Човеков на сликава е Мигел Анхел Виљар, претседателот на фудбалскиот сојуз на Шпанија, па сега ти размисли :tapp:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Па изгледа дека ќе тепаме , а не ме чуде Атлетико Мадрид да не зачуде нас :)

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Да се биде реален Челзи би требало да победат, ама тешко ќе биде, нема да се откажат Атлетико Мадрид така лесно. Плус Челзи во добра форма се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom