Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Ќе видиме, Тотенхем го сакаат, тој сака да игра ЛШ со нас. Ако САФ мисли дека се доста фудбалери, ќе си оди во Тотенхем или ќе остане ама ако го сака, за багатела пари може да го донесе. До САФ е највеќе, како и секојпат.
Тотенхем изгледа ќе го земат Мвила. Би било добро САФ да го земе Дембеле добар играч е, а и би ја зголемил конкуренцијата . Ама ќе видиме што ќе одлучи стариот до сабота.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Како не бев тука сношти, ќе умреше веднаш оваа иницијатива покренета од испровоцираниот и благо испомплексиран МanUtdChampions.
Но ќе спремам силна опозиција кога ќе ви врати слатко.
Програмата сеуште е во изработка.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Јас ептен љубам печурки, ама морав да го испоштувам дека е наше дете, Манчестерско, да се држиме заедно па макар и за јајца :icon_lol:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Ај ќе го чекаме Дембеле наредниве 4 дена од досада :sleep:

Абе овој црниов маме му еам од нигде искочи,трча ко луд и сеа ми спие на театарот, се слика со пола тим,Ферги,ја тука барам слики на гугл да видам што има. Сега има сериозно да си ја сватам работата па еден ден вака со дрес од Јунајтед ќе се сликам али место името,ќе пишам Печурките фром Кајгана:D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Што е смешно ???
Не е смешно патетично е. Навивал си ја Јунајтед и откако Сити не победи со 6-1 на ОТ си се откажал од Јунајтед, кога пак почнаа Јунајтед да победуваат и се вратија на 1-во место на табелата на тебе ти се вратил „жарот за Јунајтед“, а кога не ја освоиа титулата Јунајтед пак си за Сити. :tapp::tapp::facepalm: Ако Челзи освои титула оваа сезона (не дај боже) за нив ќе почнеш да навиваш. :pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не е смешно патетично е. Навивал си ја Јунајтед и откако Сити не победи со 6-1 на ОТ си се откажал од Јунајтед, кога пак почнаа Јунајтед да победуваат и се вратија на 1-во место на табелата на тебе ти се вратил „жарот за Јунајтед“, а кога не ја освоиа титулата Јунајтед пак си за Сити. :tapp::tapp::facepalm: Ако Челзи освои титула оваа сезона (не дај боже) за нив ќе почнеш да навиваш. :pos:
Јас бар ќе се радувам на титули,а вие... ;)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Абе дете,чекај да ти објаснам нешто може?
Ќе се радуваш на титули?Па тоа е она катастрофалното кај тебе бе,клуб што го сакам и почитувам,не можам да сменам за 5 минути,сваќаш?На титули ќе се радувам кога мојот клуб ќе ги освои и ќе ги почувствувам ко мои,тоа е тоа што го немаш во тебе и затоа ги жалам таквите.Стани после и за Рапид Букурешт,вчера тепаа со Клуж;)
Ај бришка:)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Стварно брат, барем ќути си како мене, коа ќе освои Сити заедно ќе ја праиме фештата. :pos::icon_lol:

Дајте некоја шпекулација од твитер наваму, многу забегавме со муабетите.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Само сМРТ за печурките! И тоа за свежите печурки! Уф како јадам пица со свежи печурки, има да ве нема! :D

Иначе убаво вака што има ЛШ, не ми текнало да правам и јас као братон погоре, па можи да се селам секоја година во различна лига :icon_mrgr:
Можда на почетоков од сезонава за Евертон навива :pos:
Аххх бре деца, затоа не треба да се зезате вака, многу :гомце: ќе си го отскријат вистинското лице, и ќе прочиташ некои работи што на крај памет не би ти текнале. :facepalm:

ЛОХМ БРОХМ :D (како беше?):unsure:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Личи оној на Хауард Веб??

Член од
1 јули 2012