Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај тури :).
Можда има некој што се осеќа несигурно во животот па ова ќе му укаже дека и не е се така лошо :D :D

Што му тебаше и на Кагава гол да дава.. Супер ќе си беше и он со 2 поена.. :D

Biafran Jet Set ај сеа уште еден лајк, плиз... :D

Edit: Thank you.

Ај тури :).
Можда има некој што се осеќа несигурно во животот па ова ќе му укаже дека и не е се така лошо :D :D
За жал Емил Хески не е член на форумов...

За жал Емил Хески не е член на форумов...
Ај ај смејте му се ама типот си направи добра пара си изигра супер кариера во ЕПЛ и сега може комотно да си ужива :)
Освен ако не игра и следнава сезона а во тој случај норамлно сите од форумов го ставаме за капитен на фантази

мех има и бетер (на турски бетер не на англиски)

Ај ај смејте му се ама типот си направи добра пара си изигра супер кариера во ЕПЛ и сега може комотно да си ужива :)
Освен ако не игра и следнава сезона а во тој случај норамлно сите од форумов го ставаме за капитен на фантази
Шо ти е бе ја го обожавам Хески. Ипак нашо старо играчиште ни е, на врвот на кариерата тешко кој можеше да го сопре. Само 2 ствари чекам у летниов период до 31ви: Кои играчи ќе ги купиме и кај ќе заврши стариот Ливерпулски топ. Се надевам дека ќе го гледам во ПЛ и оваа сезона и го мењам со Карлтон Кол потхитно кај и да заврши :)

Шо ти е бе ја го обожавам Хески. Ипак нашо старо играчиште ни е, на врвот на кариерата тешко кој можеше да го сопре. Само 2 ствари чекам у летниов период до 31ви: Кои играчи ќе ги купиме и кај ќе заврши стариот Ливерпулски топ. Се надевам дека ќе го гледам во ПЛ и оваа сезона и го мењам со Карлтон Кол потхитно кај и да заврши :)
И ја го имам Карлтон Кол. Добра идеа ти е ова може и јас ќе те пратам

Па ти си супер бе... :D
Да видиш кај мене ситуација...или кај другарчето што едвај си ги врати поените од 3те трансфери (расположи се) :D

Но имам и за денес играчи од кои очекувам нешто...
Клиши, Насри, Волкот, Шчесни...максимум до 30 поена ако стигнам :)

EDIT:
Волкот резерва :(
Шчесни нема да брани...така што Јаскелаинен ќе ми влезе, со 1 поен :|
Ебате колото :D

И дефинитивно Маноне на голот, ах колово

Абе цела средина не ми играше не се жалете.
Мозес, Модриќ и Етерингтон....само Даф гол шо даде :)

Па како си можел да играш на картата Модриќ, кога знаеш дека сака да си замине и не е ниту во резерви

Колку поени имаш до сеа?
Јас да го немав Екото, жив ќе изгорев, не дека сеа не сум, 29 поени, а просекот моментално е 32, Крауч тешка ми ти работа гол да постигне, Ларсон не одигра вчера меч против Ридинг.. остануваат Јаја Туре и Тевез.

Па како си можел да играш на картата Модриќ, кога знаеш дека сака да си замине и не е ниту во резерви
Абе по грешка ми остана во екипа, ама ајде Бритон ќе влезе на негово место 3 бода имам од него.
Колку поени имаш до сеа?
Јас да го немав Екото, жив ќе изгорев, не дека сеа не сум, 29 поени, а просекот моментално е 32, Крауч тешка ми ти работа гол да постигне, Ларсон не одигра вчера меч против Ридинг.. остануваат Јаја Туре и Тевез.
Јас имам 36, РвП капитен ме извади, Евра асистенција, Даф гол и Вермален ваљда ќе ми биде со 6 бода.
Ама пак многу слабо, едвај ако бидам над просекот колово.

да де, ќе даде гол, кога јас ќе го ставам во резерви, ете тоа ти е тоа, пациент тежок сум

Пак како минатата сезона
Штом шитнам некој одма наредно коло со гол ме поздравува :(
Пред почетокот на првото коло го продадов Ба...сега Грахам

Па да бе...еве го и Шкртел :( Кој ѓавол ме тераше да правам измени
За наредно коло купувајте го Нани, јас го продадов :D

Дај и Насри нека излезе од игра, па да не му ја мислам веќе на колово...Најверојатно со 22 поена ќе го завршам*

Но ајде, има уште мнооогу до крајот
Минатата сезона имав катастрофален почеток, па на крај солидно завршив
--- надополнето: 26 август 2012 во 18:24 ---
Аман бе веќе алооо...имајте осет
И Туре го имав продадено, Насри го земав :(
Кого го извадија 59та минута, и си останав само со бод :D

6ти играч од кого зимам бод...седмиот ми е капитен, па 2 имам од него :D

Ќе го паметам ова коло, незнам дали пак ќе имам некое вакво
*со 21 завршив

И уште еднаш...КУПУВАЈТЕ ГО НАНИ :D

Го имам Туре, ме израдува. Сега и Борини да напрај нешто. А Нани го имам и не го продавам. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom