dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.399
- Поени од реакции
- 85.349
Ај тури .Да турам скриншот да видите што е беда?
Можда има некој што се осеќа несигурно во животот па ова ќе му укаже дека и не е се така лошо
Ај тури .Да турам скриншот да видите што е беда?
Ај тури .
Можда има некој што се осеќа несигурно во животот па ова ќе му укаже дека и не е се така лошо
За жал Емил Хески не е член на форумов...Ај тури .
Ај ај смејте му се ама типот си направи добра пара си изигра супер кариера во ЕПЛ и сега може комотно да си уживаЗа жал Емил Хески не е член на форумов...
мех има и бетер (на турски бетер не на англиски)
Што му тебаше и на Кагава гол да дава.. Супер ќе си беше и он со 2 поена..
Biafran Jet Set ај сеа уште еден лајк, плиз...
Edit: Thank you.
Шо ти е бе ја го обожавам Хески. Ипак нашо старо играчиште ни е, на врвот на кариерата тешко кој можеше да го сопре. Само 2 ствари чекам у летниов период до 31ви: Кои играчи ќе ги купиме и кај ќе заврши стариот Ливерпулски топ. Се надевам дека ќе го гледам во ПЛ и оваа сезона и го мењам со Карлтон Кол потхитно кај и да завршиАј ај смејте му се ама типот си направи добра пара си изигра супер кариера во ЕПЛ и сега може комотно да си ужива
Освен ако не игра и следнава сезона а во тој случај норамлно сите од форумов го ставаме за капитен на фантази
И ја го имам Карлтон Кол. Добра идеа ти е ова може и јас ќе те пратамШо ти е бе ја го обожавам Хески. Ипак нашо старо играчиште ни е, на врвот на кариерата тешко кој можеше да го сопре. Само 2 ствари чекам у летниов период до 31ви: Кои играчи ќе ги купиме и кај ќе заврши стариот Ливерпулски топ. Се надевам дека ќе го гледам во ПЛ и оваа сезона и го мењам со Карлтон Кол потхитно кај и да заврши
Па ти си супер бе...
Што му тебаше и на Кагава гол да дава.. Супер ќе си беше и он со 2 поена..
Biafran Jet Set ај сеа уште еден лајк, плиз...
Edit: Thank you.
Па како си можел да играш на картата Модриќ, кога знаеш дека сака да си замине и не е ниту во резервиАбе цела средина не ми играше не се жалете.
Мозес, Модриќ и Етерингтон....само Даф гол шо даде
Колку поени имаш до сеа?Абе цела средина не ми играше не се жалете.
Мозес, Модриќ и Етерингтон....само Даф гол шо даде
Абе по грешка ми остана во екипа, ама ајде Бритон ќе влезе на негово место 3 бода имам од него.Па како си можел да играш на картата Модриќ, кога знаеш дека сака да си замине и не е ниту во резерви
Јас имам 36, РвП капитен ме извади, Евра асистенција, Даф гол и Вермален ваљда ќе ми биде со 6 бода.Колку поени имаш до сеа?
Јас да го немав Екото, жив ќе изгорев, не дека сеа не сум, 29 поени, а просекот моментално е 32, Крауч тешка ми ти работа гол да постигне, Ларсон не одигра вчера меч против Ридинг.. остануваат Јаја Туре и Тевез.
Па да бе...еве го и Шкртел Кој ѓавол ме тераше да правам измениПак како минатата сезона
Штом шитнам некој одма наредно коло со гол ме поздравува
Пред почетокот на првото коло го продадов Ба...сега Грахам