Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2012
Мислења
64
Поени од реакции
34
Дај бе не го дрвете сите 3 пенали што им ги дувнаа беа чисти.Челзи моментално гази ќе видиме понатака како ќе играат али знам дека овој ХАЗАРД Е играчиште.

H

HoT IcE

Гостин
Хазард е мајстор, ваков играч немам видено, за колку кратко време прави растур, а каков ли ќе биде следните сезони, ѕверотиња..
Торес малце помалце да се дајва и ќе биде одличен, на мечов се движи и игра одлично и заслужено си ја круниса играта со гол и асистенција, но мора да се смири за да не попие црвен картон.
Челзи заслужено си води, и пеналот како и сите други пред тоа е чист како солза, затоа теории за заговор се непотребни.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Пеналот си беше чист.. старт на анита и очигледно беше... А после тој пенал дајваше 2 пати за што си доби и еден жолт.. Азард гол и асистенција пак..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Имаше пенал, го клоцна по колено. И јас од прво мислев дека нема ама од друг агол кога покажаа имаше контакт.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Како бе над кого се направи пенал е асистенција :pos:

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Лоши, лоши, лоши.
Симпсон направи само еден пас кој не беше кон Тејлор или кон играчите на Челзи. Како ја успорува играта типов не е можно. Рајан Тејлор е време да влезе.
Средината не функционира, само Бен Арфа беше единствен кој се трудеше нешто да направи другите ко на одмор да се. Фали Тиоте неверојатно.
Чист пенал беше иначе, Аните го удри Торес по двете нозе и тоа.
Пардју нека иде сеа на све или ништо, ионака утакмицава е отидена јабана.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Хазард е мајстор, ваков играч немам видено, за колку кратко време прави растур, а каков ли ќе биде следните сезони, ѕверотиња..
Торес малце помалце да се дајва и ќе биде одличен, на мечов се движи и игра одлично и заслужено си ја круниса играта со гол и асистенција, но мора да се смири за да не попие црвен картон.
Челзи заслужено си води, и пеналот како и сите други пред тоа е чист како солза, затоа теории за заговор се непотребни.
Тоа е збор измислен од сите други и се однесува на Јунајтед, демек ние секогаш сме имале помош од судии и слично и други работи поврзани со тоа!
Е сега тука е и муабетот со Веб, а вас на 3 натпревари, 3 различни судии ви досудија пенали така да оваа теорија на заговор е уште покрупна т.е. сите судии се ваши годинава(шала е муабетов ама јас секогаш се смеам кога ќе кажуваат дека Јунајтед со судии станувал шампион, па и јас да се нашалам затоа:icon_lol:)!

L

Löwe

Гостин
Имаше пенал, го клоцна по колено. И јас од прво мислев дека нема ама од друг агол кога покажаа имаше контакт.
(y)
Пеналот си беше чист.. старт на анита и очигледно беше... А после тој пенал дајваше 2 пати за што си доби и еден жолт.. Азард гол и асистенција пак..
(y)

Eптен ми е кеф кога ќе видам дека тук тек има и некој реални фанови на Јунајтед.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Што мерак е да ги читам навивачите на Јунајтед кај што се жалат на судиски одлуки.
Кој се жали? наведи барем.. не се сите..
А и вие што зборите цело време не гледате што судат против Јунајтед само што судат за нив.. Патетични сте..
Преска требаше Хангеланд да си добие втор жолт и автоматски црвен.. тогаш никаде ве немаше..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom