Абе сигурно, Фергусон повише од лекарите знае. Една утакмица максимум дали ќе паузира, исто ко Џонс што требаше еден месец, Рио два месеца а ене ги тренираат.Изгледа Руни, ќе биде надвор 4 недели, а верувам дека 80% го имаме него во нападот, ќе мора да се реагира и да се бара соодветна замена, РВП е опција
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/120825/rooney-set-four-week-lay-says-fergie-179481?
Азар, Кагава и Пиенар, ги имам уште од старт, но кој место Руни, години и години наназад, тој ми е напаѓачот и капитенотХазард е добитна комбинација
Првична проценка е, која немора и да е точна, ама мене како фантази играч ми е важна, со оглед на тоа дека целосно се наслонувам на негоАбе сигурно, Фергусон повише од лекарите знае. Една утакмица максимум дали ќе паузира, исто ко Џонс што требаше еден месец, Рио два месеца а ене ги тренираат.
Snakers ?Хазард капитен + Торес, мераци
Го имаш во прв тим Флечер ?48 досега, за утре ги имам Џенкисон и Казорла. Победа на Арсенал со 0:1 и гол на Казорла тмана ќе си биде
Сега приметив дека и Џеко го имам. Само кретенот Манчини да не го пушти Балотели прв тим.
Да не знае некој што ќе биде со Флечер од Сандерленд? Ќе пуштат прва замена место него или не? Тука имам загарантиран +1 поен од Нолан
Не, не сум тојSnakers ?
Прво кога видов -24 поени од трансфери те ожалив (дали намерно си ги направил, или не си знаел за вајлд картата незнам)...но сега гледам не си за жалење
Браво друже, можеби си дал поени за трансфери, но си направил вистински тим за колово
Јас ништо, 17 поена (со се едната измена) ... слабо коло
Ејјј, извини другар...една буква само ве делела во презимето, а толку запазив јас И ситуацијата ви е поклопена (Хазард (C) + Торес)Не, не сум тој
Друже за втор голман се зема голман што и стварно седи на клупа,ем е поевтинВорм ми дреме на клупа, а де Геа прима голчиња
Тапа.
Ќути не спомнувај, поглупа опција за голман неможев да направам.....Ворм ми дреме на клупа, а де Геа прима голчиња
Тапа.