Fantasy Premier League 2012/13

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
РвП капитен, Евра асистенција.
Средно жалосно сум за сега, ќе видиме за понатаму.
Туку кој го има Видиќ за капитен, процветал колово :)

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Изгледа Руни, ќе биде надвор 4 недели, а верувам дека 80% го имаме него во нападот, ќе мора да се реагира и да се бара соодветна замена, РВП е опција

http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/120825/rooney-set-four-week-lay-says-fergie-179481?
Абе сигурно, Фергусон повише од лекарите знае. Една утакмица максимум дали ќе паузира, исто ко Џонс што требаше еден месец, Рио два месеца а ене ги тренираат.

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Хазард е добитна комбинација (y)
Азар, Кагава и Пиенар, ги имам уште од старт, но кој место Руни, години и години наназад, тој ми е напаѓачот и капитенот
--- надополнето: 25 август 2012 во 19:03 ---
Абе сигурно, Фергусон повише од лекарите знае. Една утакмица максимум дали ќе паузира, исто ко Џонс што требаше еден месец, Рио два месеца а ене ги тренираат.
Првична проценка е, која немора и да е точна, ама мене како фантази играч ми е важна, со оглед на тоа дека целосно се наслонувам на него

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нормално дека меѓу Хазард и Бејл го одбрав вториот за капитен:tapp:
Евертон исто мораше да прими гол.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.456
Поени од реакции
58.843
Хазард капитен + Торес, мераци :P
Snakers ?

Прво кога видов -24 поени од трансфери те ожалив (дали намерно си ги направил, или не си знаел за вајлд картата незнам)...но сега гледам не си за жалење :D
Браво друже, можеби си дал поени за трансфери, но си направил вистински тим за колово (y)

Јас ништо, 17 поена (со се едната измена) ... слабо коло

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
48 досега, за утре ги имам Џенкисон и Казорла. Победа на Арсенал со 0:1 и гол на Казорла тмана ќе си биде :D
Сега приметив дека и Џеко го имам. Само кретенот Манчини да не го пушти Балотели прв тим.
Да не знае некој што ќе биде со Флечер од Сандерленд? Ќе пуштат прва замена место него или не? Тука имам загарантиран +1 поен од Нолан :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.456
Поени од реакции
58.843
48 досега, за утре ги имам Џенкисон и Казорла. Победа на Арсенал со 0:1 и гол на Казорла тмана ќе си биде :D
Сега приметив дека и Џеко го имам. Само кретенот Манчини да не го пушти Балотели прв тим.
Да не знае некој што ќе биде со Флечер од Сандерленд? Ќе пуштат прва замена место него или не? Тука имам загарантиран +1 поен од Нолан :D
Го имаш во прв тим Флечер ?
Ќе ти направи автоматска измена...исто како да не играл (па и не играше) :D

А после тоа ќе се изигра натпреварот во некое друго коло...па ќе се купуваат играчи од Сандерленд (како што беше случајов со Ридинг) :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Snakers ?

Прво кога видов -24 поени од трансфери те ожалив (дали намерно си ги направил, или не си знаел за вајлд картата незнам)...но сега гледам не си за жалење :D
Браво друже, можеби си дал поени за трансфери, но си направил вистински тим за колово (y)

Јас ништо, 17 поена (со се едната измена) ... слабо коло
Не, не сум тој :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.456
Поени од реакции
58.843
Не, не сум тој :)
Ејјј, извини другар...една буква само ве делела во презимето, а толку запазив јас :D И ситуацијата ви е поклопена (Хазард (C) + Торес)

Како и да е, пофалби до Snakers :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom