се слагам- најфино стани и отиди некаде каде ќе можеш на раат да поразговараш по телефон,На местото на свирачот би го тужел, на место на гостинот прво би му рекол да намали или ќе отидам подалеку за да напраам муабет, а за на место на човеков шо снима не знам што може он да направи...
Кажи сине, фотошоп -.-фејк
Да, па и одтебе да скрши две три ногаарки од столотАко бев глупавиот гостин, ќе се тргнев на страна каде што можам да направам муабет.
Ако бев свирачот ќе тужев.
Ако бев камерманот ќе му барав пари на гомнарот или ќе ги објавев снимките
Да бев гостин ќе се постелев од смеа.
А што е толку тука смешно ?
Да бев гостин ќе се постелев од смеа.
ок- ај што велиш се дере- ама покрај толку гости - а и дете мало (очигледно никому не засметало) само на оној дебилонВо право беше гостинот што беше изреволтиран, бидејки овој дерачов навистина се дере а не пее, но не требаше така да го изрази својот револт за грдата галама што овој ја правеше. Ја доколку би бил на негово место би станал од столчето кај што седам би му пришол поблиску и би му рекол да престане, бидејки се дере и ми смета а и на останатите им го руши мирот, со сериозен тон на гласот. Доколку не се тргне би повикал полиција за да го тргнат дечково бидејки го нарушува јавниот мир.
Човек седнал да пие кафе на раат во меѓувреме разговара на мобилен а од друга страна некој неписмен ти прави галама свирејќи и тресејќи глупости.Море малку му е една,да бев на местото на гостинот би му дал 2-3 столици у глава.Кој курац застанал и малтретира цела слаткара.