Како би постапиле вие во дадена ситуација?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113

за почеток ова видео
Како и што би направиле вие во случајов, доколку сте на местото на уличниот свирач, или сте на местото на нервозниот гостин или пак сте човекот кој го снима видеово ?

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
На местото на свирачот би го тужел, на место на гостинот прво би му рекол да намали или ќе отидам подалеку за да напраам муабет, а за на место на човеков шо снима не знам што може он да направи...

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
На местото на свирачот би го тужел, на место на гостинот прво би му рекол да намали или ќе отидам подалеку за да напраам муабет, а за на место на човеков шо снима не знам што може он да направи...
се слагам- најфино стани и отиди некаде каде ќе можеш на раат да поразговараш по телефон,
ама вакво дрско однесување да го струполиш на земја и после мирно да си продолжиш со пијачката - не знам што говедо може да биде :mad:
и што е најинтересно НИКОЈ не стана да изреагира- ова многу наликува на нас:pos:

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Ако бев глупавиот гостин, ќе се тргнев на страна каде што можам да направам муабет.
Ако бев свирачот ќе тужев.
Ако бев камерманот ќе му барав пари на гомнарот или ќе ги објавев снимките ;)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Кажи сине, фотошоп -.- :facepalm:
Ако бев глупавиот гостин, ќе се тргнев на страна каде што можам да направам муабет.
Ако бев свирачот ќе тужев.
Ако бев камерманот ќе му барав пари на гомнарот или ќе ги објавев снимките ;)
Да, па и одтебе да скрши две три ногаарки од столот :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не сум јас емотивна и светица, така да незнам шо не е јасно. Типот рика како будала пред кафич каде идеш да се релаксираш и си доби стол у глава. Посмешно здравје :)

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Во право беше гостинот што беше изреволтиран, бидејки овој дерачов навистина се дере а не пее, но не требаше така да го изрази својот револт за грдата галама што овој ја правеше. Ја доколку би бил на негово место би станал од столчето кај што седам би му пришол поблиску и би му рекол да престане, бидејки се дере и ми смета а и на останатите им го руши мирот, со сериозен тон на гласот. Доколку не се тргне би повикал полиција за да го тргнат дечково бидејки го нарушува јавниот мир.

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Во право беше гостинот што беше изреволтиран, бидејки овој дерачов навистина се дере а не пее, но не требаше така да го изрази својот револт за грдата галама што овој ја правеше. Ја доколку би бил на негово место би станал од столчето кај што седам би му пришол поблиску и би му рекол да престане, бидејки се дере и ми смета а и на останатите им го руши мирот, со сериозен тон на гласот. Доколку не се тргне би повикал полиција за да го тргнат дечково бидејки го нарушува јавниот мир.
ок- ај што велиш се дере- ама покрај толку гости - а и дете мало (очигледно никому не засметало) само на оној дебилон
плус човекот колку толку ги забавува и минувачите и бесплатно гостите од кафичот, а дегенот можел накратко да стане и да си напраи муабетнастарна , а не да изигрува „мажиште“
можам да замислам овој што им прави по дома :pos:

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Човек седнал да пие кафе на раат во меѓувреме разговара на мобилен а од друга страна некој неписмен ти прави галама свирејќи и тресејќи глупости.Море малку му е една,да бев на местото на гостинот би му дал 2-3 столици у глава.Кој курац застанал и малтретира цела слаткара.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.810
Ако е пред да го удри, ќе му свирнам да се премести овој што свири, ако не ќе му ја удрам од глава армониката.

Ако е после овој откако го удри, ќе му пуштам пиво на човекот шо го тресна будалава.
Овакви цигани што идат свират, пејат, питаат, носат визит картички што ти кажуат дека се глуви и те замараат среде релаксација највеќе мразам.

Kajgana Shop

На врв Bottom