Како би постапиле вие во дадена ситуација?

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Би му фрлил 2-3 евра само да не пее.

колку е само FAKE свирач... а еббати пеењето жити се, повеќе се дере и ги замара, браво за човекот со столот, ме изнасмеа

ок- ај што велиш се дере- ама покрај толку гости - а и дете мало (очигледно никому не засметало) само на оној дебилон
плус човекот колку толку ги забавува и минувачите и бесплатно гостите од кафичот, а дегенот можел накратко да стане и да си напраи муабетнастарна , а не да изигрува „мажиште“
можам да замислам овој што им прави по дома :pos:

Не ги забавува им рика на метро од нив и ги малтретира додека пијат кафе. И фацата на жената го покажува тоа.

Не ги забавува им рика на метро од нив и ги малтретира додека пијат кафе. И фацата на жената го покажува тоа.
мислам дека фацата на жената покажува сосема друго нешто
као дај престани бе со тоа камерата - ( несака маж и да ја снима - ) o_O
а овој рикал - не рикал не му дава никому за право да го удира
тој никого не навреди, не опцу или нешто слично-
тамам работа АКО секој еден почне вака да се однесува-
штом му засмета некој -оди бапни го ( не иде тоа така леандра)
идеш да се паркираш- ама некој пред тебе го зафаќа местото- тебе тоа ти засметува у моментот иииииииииииии вадиш шипка од кола и го трескаш по глава , или во маркет некое кенкаво размазено дете се дрека на глас - бара нешто да му купат- ти со корпата по глава- оти ти смета нели?!

Јас не сум насилна, затоа се ставив во улога на гостин.

ОК- твое мислење(какво и да е -почитувам):)

На нервозниов батка можда не му ги пуштале камионите на царина да поминат, а овај земал пее некој си феудални срања :)

Иначе и јас сум на страна на "нервозниот" бидејќи тоа мрморењето на 0:16-0:18 според логика би било предупредување :)

пример се најдете во слична ситуација ко оваа-Потурни ме да кинисам:pos:
Дали би го направиле истово - би и’ помогнале на дамата или.....што ?!:pos:

пример се најдете во слична ситуација ко оваа-Потурни ме да кинисам:pos:
Дали би го направиле истово - би и’ помогнале на дамата или.....што ?!:pos:

Ова мене гарант може да ми се деси, само незнам дали ќе налетам вака на некој фин :icon_lol:

b0cca5ad05a8c8246410d8d.gif

Млад српски фудбалер Александар Драговиќ после доделувањето на медалите го удира швајцарскиот министер за одбрана неколкупати по ќељавицата-

Млад српски фудбалер Александар Драговиќ после доделувањето на медалите го удира швајцарскиот министер за одбрана неколкупати по ќељавицата-

Цар :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom