Aj дај линк од VLC player да инсталирамКе го има на @Bloodzeed,sopcast со VLC player за мерак
http://www.videolan.org/vlc/index.html ова за данлоудAj дај линк од VLC player да инсталирам
Да ама и стримов работи преку сопкаст, али очигледно будалетинка го гледа преку влц, не преку вмпSop Cast e најарно бе..
Пее кога стигна да ме цитираш, после 21 сек го избришав мислењето, оти не ги разбирам мн овие работи, па ај да не им се мешам, битно е да гледат..Да ама и стримов работи преку сопкаст, али очигледно будалетинка го гледа преку влц, не преку вмп
И поарно што не се мешаш...Пее кога стигна да ме цитираш, после 21 сек го избришав мислењето, оти не ги разбирам мн овие работи, па ај да не им се мешам, битно е да гледат..
Го глеам преку влц пошо може да си ја наместиш сликата 4:3 фул скрин и мислам малку дава подобар квалитет на слика од WMPДа ама и стримов работи преку сопкаст, али очигледно будалетинка го гледа преку влц, не преку вмп
Абе нема никаков проблем и мене ми е 16:9 мониторот ама ме нервира она црното горе/долу а вака со влц си е фуллХм, што знам јас на 16:9 тв ја гледам и немам нешто проблем, ај ќе пробам и така.