- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Маршалот се поздрави со Му ? не го видов тој момент ?
Абе види, да, секој греши, али едно е погрешна или ненавремена интервенција на голманот, а друго е од наша топка, од никаква акција, да му ја подариш на противникот да постигне гол, тоа добри голмани не го прават. Што е киксер, киксер е, тоа мора да се признае, а дека знае да фати некои топки тешки, знае, сепак, моментално тој е нашиот најслаб играч на теренот у првата 11-ка, нема потреба да се тешиме, такви киксови поготово на вакви натпревари се недопустливи.Јас сум задоволен ... Не серете за Валдес, кога фаќа невозможни топки убаво ви е, а секој може да погреши ...
П.с Факт е дека последните години сме поубедливи на Бернабе на Ел Класико ....
btw ЧЕСТИТО ПОБЕДА , И СЕКАКО VISCA !!!
Акси, оди преспијај.И циганот Санчез не го можам више.
Санчез ќе беше флопот на мечот, ако не ја направеше оваа глупост Валдес.И циганот Санчез не го можам више.
Не беше така? Колку играчи помина денес? Еве да не се мачиш, ќе ти одговрам 0. Колку шута имаше денес? Пак 0. Колку пати се фрли без потреба? 2 пати. MOTM или да?Акси, оди преспијај.
Пак нека даде Росел 19 милиони за везњак место да купи централен бек. Колку ни фалеше некој како Силва или Мартинез вечерва не е нормално.
-Пиќе броеше колку муви се собрале кај рефлекторите за голот на Роналдо.
-Тој што му ја врати топката на Валдес (не видов дали беше Маскерано или Адријано) не се отвори после тоа за да прими топка.
-Пиќе поише време пројде у напад него во одбрана.
Не мора да биде МОТМ на секоја утакмица против Реал. Нервозни сме сите, ама нема потреба од навреди спрема играчите, на Алексис не му одеше вечерва, но побитно ќе биде да му оди сезонава како што треба. Се виде дека е вон форма, затоа и го изваде Тито.Не беше така? Колку играчи помина денес? Еве да не се мачиш, ќе ти одговрам 0. Колку шута имаше денес? Пак 0. Колку пати се фрли без потреба? 2 пати. MOTM или да?
Бускетс го чуваше него, ама Пике стоеше сам и не чувае никого, не ни проба да го побрка Роналдо.За болдираното, ако не се лажа, Бускетс го чуваше Роналдо во таа ситуација, а може и да не сум видел убаво.
Во право си Бускетс го чуваше а топката над Маске поминаЗа болдираното, ако не се лажа, Бускетс го чуваше Роналдо во таа ситуација, а може и да не сум видел убаво.
Аха, ок, очигледно на тоа мислел @ Lucifer Sam.Бускетс го чуваше него, ама Пике стоеше сам и не чувае никого, не ни проба да го побрка Роналдо.