Фан Клуб: Барселона

R

Rigel Kent

Гостин
Edinstvena greska koja sto moze da se priznae na golman e da ne uspee soodvetno da intervenira na sut od igrac, no vakvi debilni greski NE SE PROSTUVAAT!!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Invader напиша:
НЕКА УМРЕ КОПИЛЕ РЕТАРДИРАНО!!!!!!!!!!!​
Kolku godini imas idiotce malo kretensko :mad: !!!!

Ај бе смирете се што е ова ниво на дискусија. Секој прави грешки тоа е тоа. Ќе научи од ова дека нема веќе да се заебава со топка.
Па 30 години има, не 19, па да НАУЧИ дека не требало да си игра курот пред гол. Гомнар скапан.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Знаеме сите дека е најслабата алка на тимот, тоа е тоа во многу глуп период киксна.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Да не останам без коментар за останатите, Алексис и Адриано слабо, Пике, Бускец, Маскерано и Алвес солидни освен при корнерот, Чави добар, Меси просечен, Педро океј, Иниеста машина, играчиште право. Кога тој е во форма нема проблеми за тимот.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Знаеме сите дека е најслабата алка на тимот, тоа е тоа во многу глуп период киксна.
ако размислиш подобро и не е толку глуп период. да кикснеше против некој послаб тим немаше многу да му се замери, а ако кикснеше против реал во лига или во лш уште полошо...

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Од 0 до Виктор Валдез, колкав идиот си?

Фан сум на Барса пред дрвово да е прв голман, после Зубизарета, све дрва биле меѓу стативите сме имале, ама тогаш сме имале избор, а сега Виктор има загарантирано место, во просек во сезона ги части противниците со 3-4 гола, и крајно време е да се отарасиме. Пинто е далеку од решение, и сериозно треба да размислат да донесат класа голман, како што заслужува оваа генерација, пошо греота е трудот на Чави и Иниеста, да го уништи некој никој со непромислен потег.

П.С. Кршење кичми Иниеста стајл!

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
ако размислиш подобро и не е толку глуп период. да кикснеше против некој послаб тим немаше многу да му се замери, а ако кикснеше против реал во лига или во лш уште полошо...
До некаде и во право си, кога ќе видиш сега се изглупира. Истово можеше да го направи во нокаут фаза или кога ќе беше фрка за бодови.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
До некаде и во право си, кога ќе видиш сега се изглупира. Истово можеше да го направи во нокаут фаза или кога ќе беше фрка за бодови.
за жал ова не е гаранција дека пак нема да киксни.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Се надевам ова му е последна на Валдес! Стварно сега Тито треба да му ги стегне ушите и веќе да не ја повтори грешката!

Ми се допаѓа како брани, не спасувал во многу битни моменти ама ова не треба да го дозволи!

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Ако можиме нешто да заклучиме од вечерва - INIESTA UBER ALLES !

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Срамота е у ваква уиграна екипа да брани ваков тиквар,мислим дека е време да му се даде шанса на пинто.

G

grande-juve

Гостин
Ама и Адријано требаше да му ја врати на десна нога и подалеку од Ди Марија, јбг, згреши Валдес, таков ни е стилот, да не ги дуваме напред топките и да ја изнесуваме по земја. И Конте од лани ја применува истата филозофија и Буфон направи слична грешка. За мене најважно е дека ќе си тераме по старо со 4-3-3 без ланските експерименти на Пеп, игра имаме, играчи имаме, и за една недела ќе го славиме првенчето на Тито.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Валдес е чудо од човек....значи сам на сам ќе одбрани, чудни топки ќе спаси, ама оваква некоја глупост кога ќе направи дури и кога не си нешто загреан за утакмица ќе ти го дигне притисокот 300.
Не дефинитивно треба некој да му каже дека мора да се намири малку со глупостиве, веќе стварно претерува....ама ај поарно сега отколку во нокаут фаза.

Kajgana Shop

На врв Bottom