Фан Клуб: Барселона

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Дај бре смирете живци. Бидна.
Не е дали биднало сега или секоја сезона што им подарува голови, финтата е што Касиљас го прави Реал 50% појак, Валдес нас не прави 50% послаби. Касиљас му фати невозможна на Меси, не мина пола минута овој се изглупира. Тоа е разликата и жално е што го форсираат оти е Каталонец, за 10 милиони ќе најдам саглам голман подобар од овој.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
ГЛУПАК...дефиниција за нашиот голман! Од готово вересија. Имавме 2 гола разлика а глупакот што прави леле!

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.271
of! sramno bese ova od valdes,namesto da odime so 3-1 toj ja zbozi i toa retardirano .Ostanatite bea fantasticni a posebno INIESTA :cuc:

P

pepito*

Гостин
Не е дали биднало сега или секоја сезона што им подарува голови, финтата е што Касиљас го прави Реал 50% појак, Валдес нас не прави 50% послаби. Касиљас му фати невозможна на Меси, не мина пола минута овој се изглупира. Тоа е разликата и жално е што го форсираат оти е Каталонец, за 10 милиони ќе најдам саглам голман подобар од овој.
Многу пати не има вадено од калта тој што ти мислиш дека не прави 50% послаб. Потсети се само на првата утакмица од суперкупот лани на Бернабе што се фати. Ќе тепаме и таму, затоа не сум нервозен, ги пикнавме в шише цела утакмица, среќата ги спаси.

Иниеста е најдобар играч на светот моментално, ништо повеќе нема да кажам.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.081
Јас сум задоволен ... Не серете за Валдес, кога фаќа невозможни топки убаво ви е, а секој може да погреши ...

П.с Факт е дека последните години сме поубедливи на Бернабе на Ел Класико ....

btw ЧЕСТИТО ПОБЕДА , И СЕКАКО VISCA !!!

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Пак нека даде Росел 19 милиони за везњак место да купи централен бек. Колку ни фалеше некој како Силва или Мартинез вечерва не е нормално.

-Пиќе броеше колку муви се собрале кај рефлекторите за голот на Роналдо.

-Тој што му ја врати топката на Валдес (не видов дали беше Маскерано или Адријано) не се отвори после тоа за да прими топка.

-Пиќе поише време пројде у напад него во одбрана.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Takvi nekoi kurlinja ko pocnat da jadat gomna za Valdez stvarno me iritiraat :tapp:
Mnogu dobra utkamica izigravme ...super akciii ..Iniesta odigra na vrvno nivo ...celo vreme si mislam kako staree e se podobar i podobar ...Tito neka go odmara so Osasuna pod itno .

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Јебига момци, ќе си патиме од голманската позиција се дур не му се стави у глава на Валдес дека таквите топки мора да ги избацува.
Место 4-1 ни направија 3-2. Меси 100% шанса утна момент пред вториод гол на Реал, и место комотно водство за реваншот.... Валдес прави катастрофална грешка секунди после тоа. :facepalm:

Иниеста цар:cuc:, двата гола по негова заслуга, пенал направен над него и асистенцијата до Чави каде пола одбрана на Реал ја посла на колена.

Валдес знае одлично да одбрани и да не извади од ситуации каде имаме еден на еден со него, али сигурно не зборат за џабе странските аналитичари дека он е најслабата алка на Барса во оваа генерација. Страшни киксови прави кога противникот од ништо ни дава гол.

Не бев толку возбуден за мечов, али Валдес ми направи да се тресам, ми го крена 200 притисокот.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Invader напиша:
НЕКА УМРЕ КОПИЛЕ РЕТАРДИРАНО!!!!!!!!!!!​
Kolku godini imas idiotce malo kretensko :mad: !!!!

Ај бе смирете се што е ова ниво на дискусија. Секој прави грешки тоа е тоа. Ќе научи од ова дека нема веќе да се заебава со топка.

Член од
24 јуни 2012
Мислења
29
Поени од реакции
46
Не е одлика на вистински навивач да плука така по играч..Тоа го гледам кај некои навивачи на некои англиски клубови како плукаат по своите и тоа е премногу бедно. Треба да се има пред се почит. Човекот згреши..ова му е прва грешка после подолго време и дојде во најлош момент, но нема назад. Тоа е тоа, и мене ме пренервира тоа што место 4-1 победивме со 3-2, но нема што да се прави. Колку само невозможни удари има брането Валдес и на колку натпревари го има ваѓано тимот.. Имаме предност, треба да изиграат на Бернабеу како што изиграа денеска и не се сомневам дека ке успееме да им дадеме неколку голови таму. Валдес се изглупира, но тоа е тоа.. Останатите одиграа супер, посебно Иниеста, топката како да му се лепи за нога, задоволство е да се гледа Иниеста. Одиме сега на победа во сабота па потоа ке размислуваме за Реал. Бидна што бидна, сепак шансите се на наша страна. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom