Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Не ми мириса на убаво, зошто сеуште нема вести во врска со Сахин не знам, да не направат како со Мата, од тоа се плашам. :/

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Според SkySports Сахин денеска има медицински прегледи во Арсенал, официјална претстава утре.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Има вистина во тоа дека Хесус Навас ќе го менува Волкот?
Само се шпекулира засега, Волкот е во последната година од договорот, но мислам дека веќе е предоцна за трансфер во последен момент, се изгоре Венгер лани со продавање на првотимец во веќе почната сезона со Насри.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Само се шпекулира засега, Волкот е во последната година од договорот, но мислам дека веќе е предоцна за трансфер во последен момент, се изгоре Венгер лани со продавање на првотимец во веќе почната сезона со Насри.
Тоа си у право.. ама ако несака да продолжи договор па наредна сезона ќе си иде така.. А Хесус Навас според мене може да придонесе многу повеќе од Волкот.. барем попаметен е од него..

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Jamie Sanderson@YoungGunsBlog
Nothing new to report on Nuri Sahin. Clubs still talking. Arsenal had expected him for medical on Monday but he didn't turn up.
Jamie Sanderson@YoungGunsBlog
@1Walid1 - Terms agreed yesterday but Arsenal still trying to get a better deal. Marca reckon Liverpool have offered him better deal.
нешто смрди во целава оваа работа....

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Igorcemk , најверојатно треба да им честиташ во Ливерпул фан клуб.....

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.527
Поени од реакции
22.180
Прво беше Арсенал, па Ливерпул, па пак Арсенал па сега пак Ливерпул, не се знае :confused:
Најдобро никој како што наведов предходно: Ем не е во форма ем немате право да го купите пошто позајмицата ќе биде без клаузула, барем Реал така сака.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Aко иде во Луверпул фала курцу.Цело ова време иако не го искажав моето мислење,не го сакав овој сечениов. :) Има некои шпекулации за Тиоте,ја сум за овој тип :)))

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Aко иде во Луверпул фала курцу.Цело ова време иако не го искажав моето мислење,не го сакав овој сечениов. :) Има некои шпекулации за Тиоте,ја сум за овој тип :)))
Me Gusta таков тип на играч фалит ако е за креативност Санти и Артета се доволни ама ДМ немаме

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Спремите го голманчено, ке ви го купиме следново лето :D

Kajgana Shop

На врв Bottom