stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Не ми мириса на убаво, зошто сеуште нема вести во врска со Сахин не знам, да не направат како со Мата, од тоа се плашам. :/
Само се шпекулира засега, Волкот е во последната година од договорот, но мислам дека веќе е предоцна за трансфер во последен момент, се изгоре Венгер лани со продавање на првотимец во веќе почната сезона со Насри.Има вистина во тоа дека Хесус Навас ќе го менува Волкот?
Тоа си у право.. ама ако несака да продолжи договор па наредна сезона ќе си иде така.. А Хесус Навас според мене може да придонесе многу повеќе од Волкот.. барем попаметен е од него..Само се шпекулира засега, Волкот е во последната година од договорот, но мислам дека веќе е предоцна за трансфер во последен момент, се изгоре Венгер лани со продавање на првотимец во веќе почната сезона со Насри.
Прво беше Арсенал, па Ливерпул, па пак Арсенал па сега пак Ливерпул, не се знаеГо зедовте Шахин?
Најдобро никој како што наведов предходно: Ем не е во форма ем немате право да го купите пошто позајмицата ќе биде без клаузула, барем Реал така сака.Прво беше Арсенал, па Ливерпул, па пак Арсенал па сега пак Ливерпул, не се знае
Me Gusta таков тип на играч фалит ако е за креативност Санти и Артета се доволни ама ДМ немамеAко иде во Луверпул фала курцу.Цело ова време иако не го искажав моето мислење,не го сакав овој сечениов. Има некои шпекулации за Тиоте,ја сум за овој тип ))
И овој нашиов воли да дриблаСпремите го голманчено, ке ви го купиме следново лето