Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.242
Поени од реакции
46.591
<3

Are you serious so "awwwwwwwwwwwwwyea"-to? :D
Da, za italijanski standardi, odlicen tim imaat, Juve lani da ne imaa nekoe strasno timiste ? Pa i formacija so 3ca nazad koristea u vtor del od sezona ...
Kako i da ja vrtis, za ovoj standard momentalen koj vladee vo Italija, ke stokmat odlicen tim kadaren za titula, enigmata e samo trenerot, za Barca, Real i ostanatite nema sto da se zamarame ovaa sezona, tesko deka nekoj od niv ko lani United ke otide vo LE.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Da, za italijanski standardi, odlicen tim imaat, Juve lani da ne imaa nekoe strasno timiste ? Pa i formacija so 3ca nazad koristea u vtor del od sezona ...
Kako i da ja vrtis, za ovoj standard momentalen koj vladee vo Italija, ke stokmat odlicen tim kadaren za titula, enigmata e samo trenerot, za Barca, Real i ostanatite nema sto da se zamarame ovaa sezona, tesko deka nekoj od niv ko lani United ke otide vo LE.
Shto e so latinicava?

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.321
Вака така,Паласио почнува да ни ги затнува устите :D
Пред некој ден пишав дека ќе ни затне устите. :)

Дајте некој линк од головите или ако имате цела утакмица, втора смена ме акнаа на работа, се да им еам.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Пред некој ден пишав дека ќе ни затне устите. :)

Дајте некој линк од головите или ако имате цела утакмица, втора смена ме акнаа на работа, се да им еам.
Кога го земаа,јас многу лајна изедов за него,изгледа затоа ме демантира одма,дај нека земат уште некој сега,да јадам лајна и за него,па за брзо време и тој нека ме демантира и оп скудето :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom