Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Значи човек се треба бувкално да ви нацрта за да ми ја разберите поентата..јас не сум Спасов па така да ми пишиш дека не разбирам дека топката е тркалезна..поентата ми беше дека со малите екипи се освојува титула..а и реално неможиме да прогнозираме дали овој тим ќе се бори за титула бидејќи пристигнаа 5-6 нови играчи и прашање е како ќе се вклопат во тимот и како Страмачиони ќе влијае на нив бидејќи тренерот е битна алка во тимот..ех сеха сите се сложивме дека зависиме од Милито и Мајкон што се однесува во делот на нападот и ако не се во форма или ако се повредени тури му пепел..ако играат Камбиасо и Занети односно ако ги рачуна Страма за прв состав тури му и тогаш пепел...Јас не тврдам дека Јувентус се Барселона туку тврдам дека Јувентус лесно ќе се справува со малите екипи во Италија а за нас е прашање како ќе реагира тимот доколку не заводат со 1-0 и кога ќе гостуваме на клетници како Катанија,Каљари,Болоња,Сиена и останатите касапски екипи..дали можиме лесно да се справиме со ваквите екипи???Видовме во претходните постови колку разбираш.