Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Ваздух

Гостин
Гледам на Челзи почнале да му судат пенали, како на Динамо во Хрватска.
Сеедно ја вртат оваа, кој кур е Рединг да тепа на СБ? :D

Баш голот на Тевез за 1:0 беше пресуден, за да тепаат 3:2:facepalm:

Пеналите два досега што беа досудени за Челзи, беа чисти како солза и затоа нема никакви дилеми.
Офсајд минимален имаше од Торес, само судијата и не можам баш да го кривам за ситуацијата, затоа што брза беше акцијата и тешко кој може да примети дека не е регуларен баш голот.

И наместо да зборите за тоа, можете и да ја пофалите акцијата за истиот гол, која беше баш како од учебниците :)

В

Ваздух

Гостин
Страшните екипи ќе го видеме со тимовие од големата 6-ка. :)
Нека игра вака со останатите 32 екипи, јас сум задоволен. Ете, ќе играат другите против големите екипи.
И Роналдо ете не бил играч за големи натпревари, па најдобар светски играч е. Со Меси заедно де.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Овие од Вулверхемптон излеа конечно попуштиле.. На еуроспорт пишува дека Флечер е на прегледи во Сандерленд, а Џарвис е на пат кон Вест Хем.. Мислам дека овие двајца заслужуваат да си играт во Премиер Лига.. Цената за Флечер ќе биде 15 милки најверојатно, 10 за другиот..

F

fantomX

Гостин
Да, секогаш идеме на делот каде што нема одговор,односно користите "СИ ИМА ПАРИ СИ МОЖИ".Или не сакате да сфатите или не можите.
Челзи со доаѓањето на Абрамович постигна голем и брз развој.А пред тоа беше тим од типот на Норич,Стоук кој што одвреме-навреме имаше и по некој успех.
Најверојатно не ги читаш сите постови овде,односно тие што ти одговараат.. :)
Ај малце еве да да ти постирам од тоа вчера што го напишав неколку страници поназад....
Босингва?
Фереира.
Немало одговор, па ТОА Е ОДГОВОРОТ. Сака - можи - прави. Не само Абрамович, било кој. Дури и ти, ако сакаш правиш нешто, ако не не.

Значи цената за Босингва и Фереира е проблем. За мене не е, за мене не е проблем ни трансферот на Рио во МЈ своевремено ни овие на Фереира и Босингва во Челзи. А за тебе проблем се овие двава трансфери на Челзи, а Рио „планирано и во рамките на трасфер пазарот“ бил купен, или како и да беше.

Абај.

Член од
1 јуни 2012
Мислења
64
Поени од реакции
34
Хазард играчиште мислам дека Челзи оваа година има големи шанси да стане шампион на Англија :))

2

~2A

Гостин
Немало одговор, па ТОА Е ОДГОВОРОТ. Сака - можи - прави. Не само Абрамович, било кој. Дури и ти, ако сакаш правиш нешто, ако не не.

Значи цената за Босингва и Фереира е проблем. За мене не е, за мене не е проблем ни трансферот на Рио во МЈ своевремено ни овие на Фереира и Босингва во Челзи. А за тебе проблем се овие двава трансфери на Челзи, а Рио „планирано и во рамките на трасфер пазарот“ бил купен, или како и да беше.

Абај.

Значи сепак идеме на моето, Абрамович доаѓа во клубот,а клубот добива јак финансиски спонзор којшто купува играчи директно од џебот на еден руски богаташ.Автоматски со тоа станува клуб што претендира високо на табелата заразлика од предтоа што бил тим којшто котирал на средина од табелата со повремени блесоци.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
а што е најтрагично умбро е во посед на најки. Чудо што уште не ги расипале.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158

Абај.
Очигледно е дека цело време муабетов само во круг врти :)
Не е муабетот Сака - можи - троши. Не ти е гајле зошто богат ти е клубот, исто така не ми е гајле зошто богат ми е клубот. Да навиваше за посиромашен(финансиски) клуб од рангот на Арсенал, Јунветус, Валенсија(иако овие воопшто не се сиромашни, праам разлика спрема Челзи/Сити) и нормално, доколку парите не играат главна улога туку тимот си има добри скаути, добар тренер, и успат си пратат доста играчи и кога ќе дојде време трансферот да се реализира, ти иде некој како Сити или Челзи, ти го зема фудбалерот, а успат ти си потрошил еден куп време и внимание на него.
Ај Челзи, ама Сити? Сити нема ниту еден скаут. Арсенал им е тука и ги користат скаутите на Јунајтед и компанија. Чим клубот ќе се заинтересира за некој фидбалер, одма они се први во наддавање пари, ако предходно појма немале кој е фудбалерот. Типичен пример за тоа е ПСЖ-Моура :)

F

fantomX

Гостин
Значи сепак идеме на моето, Абрамович доаѓа во клубот,а клубот добива јак финансиски спонзор којшто купува играчи директно од џебот на еден руски богаташ.Автоматски со тоа станува клуб што претендира високо на табелата заразлика од предтоа што бил тим којшто котирал на средина од табелата со повремени блесоци.
Освен крајот, Челзи е најчесто во горниот дел на табелата неколку сезони пред Абрамович, не на средина на истата.
Инаку тоа е тоа во глобала, и смешно ми е некој ко ќе го прикажува истото ко лоша работа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Извини ама ти знаеш математика?
Средина од 20 колку е?

F

fantomX

Гостин
Очигледно е дека цело време муабетов само во круг врти :)
Не е муабетот Сака - можи - троши. Не ти е гајле зошто богат ти е клубот, исто така не ми е гајле зошто богат ми е клубот. Да навиваше за посиромашен(финансиски) клуб од рангот на Арсенал, Јунветус, Валенсија(иако овие воопшто не се сиромашни, праам разлика спрема Челзи/Сити) и нормално, доколку парите не играат главна улога туку тимот си има добри скаути, добар тренер, и успат си пратат доста играчи и кога ќе дојде време трансферот да се реализира, ти иде некој како Сити или Челзи, ти го зема фудбалерот, а успат ти си потрошил еден куп време и внимание на него.
Ај Челзи, ама Сити? Сити нема ниту еден скаут. Арсенал им е тука и ги користат скаутите на Јунајтед и компанија. Чим клубот ќе се заинтересира за некој фидбалер, одма они се први во наддавање пари, ако предходно појма немале кој е фудбалерот. Типичен пример за тоа е ПСЖ-Моура :)
Баш тоа е муабетот. Сака-можи-прави, баш така функционира животот. Во случајов на богаташите, троши нека биди, не прави, мада прави е поприкладно.

А Арсенал и Валенсија на никого не зеле фудбалер, сами ги родиле можи? А најбедното и најсмешно ми е напаѓањето на Насри од фановите на Арсенал. Беда. Насри беше препознатлив и од Марсеј, кој кур фактор беше толку Арсенал во неговиот развој? Освен ако се пуфкал нешто сам, дека е многу битен за Арсенал, инаку не разбирам.
„Децата“ на Арсенал.:pos:

Друго, баш ме интересира како МС ги користи скаутите на Арсенал и МЈ. Треба кизнеј каков скаут за да се види дека се шо купи МС последниве години се квалитетни и докажани професионалци?

Дека Леонардо и Анчелоти немале појма за еден од најголемите бразилски таленти и чекале на други за да дознаат, мало морген то.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom