„Топки“ со Филе на Кајгана! (http://kajgana.com/topki)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Partnerstvo e ova ili File e vraboten na kajgana? <3

Ako ne e tajna, me interesira na koj nacin ke funkcionira ova? So live stream ili?

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Филе да е за Барса но сепак професионално си ја врши работата и не се однесува барем во емисија анти-реал....човекот можеби некогаш има чудни идеи но сепак тој сака да пренесе нешто што видел во светот за нашето добро...

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Како ќе функционира ? Ќе има емисија во живо LIVESTREAM или ќе си има посебно катче во Кајгана само за писмено известување?

М

Мартин`

Гостин
Како ќе функционира ? Ќе има емисија во живо LIVESTREAM или ќе си има посебно катче во Кајгана само за писмено известување?
Igor Filevski
Во „изобилството„ од фудбалската понуда на македонските телевизии и со наменско оддалечување од програмските тв турско-сериски шеми, единствената, водечка, најдолготрајна фудбалска серија „ТОПКИ„ реши да направи повторно уште еден револуционерен чекор - да се префрли на овој медиум, кој е исто така водечки во Македонија И ДА БИДЕ ПРВАТА ЕМИСИЈА ВО МК КОЈА ОТСЕГА ЌЕ ОДИ НА ИНТЕРНЕТ, која ќе може да се гледа во секое време кога вие ќе поскате, каде и да сте, па дури и на вашиот мобилен телефон. Нема веќе доцнење на емитувањето, нема веќе оддложување поради Вести од внатрешноста или поради реприза на некоја од синхронизираните нискоквалитетни „филмувани„ приказни. „ТОПКИ„ ОТСЕГА НА СЕКОЈДНЕВНО ВАШЕ ЗАДОВОЛСТВО! ВО ЖИВО ОД ЗЕМЈАТА НА ЕВРОПСКИОТ И СВЕТСКИОТ ШАМПИОН! ВО ЖИВО И СО ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ И ЛИГАТА НА ЕВРОПА И СИОТ ЕВРОПСКИ ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ФУДБАЛ! „ТОПКИ„ И „КАЈГАНА„

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.953
човеков не го поштувам ич и не ми се допаѓа неговата емисија, но сепак мислам дека добар бизнис сте направиле со неговото носење на кајгана.

Г

Грејвдигер

Гостин
А што толку ви пречи Филе? Знае да ја затера на моменти, ама човекот си ја брка работата како што треба :), без разлика на тоа што е фан на Барселона. Одамна го немам гледано човекот низ ТВ, додуша не ни гледам многу телевизија, ниту пак знам во последно време на која телевизија идел.

И да... едно време кога споделуваше спортски блогови кај него во емисија, пред некои си ~4 години, направи рецензија за еден мој блог за Реал Мадрид. Видиш... не бил толку анти настроен. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom